Copil de 9 ani a fost omorât în bătaie pentru că nu voia să își facă temele

Un copil de 9 ani a fost omorât în bătaie pentru că nu voia să își facă temele, în acest dosar fiind arestați fratele său, prietena acestuia, sora sa dar și mama.

Crima a avut loc în localitatea franceză Mulhouse. Fratele băiatului, în vârstă de 19 ani, este suspectat că este la originea loviturilor mortale, potrivit parchetului. Sora băiatului, în vârstă de 20 de ani, și prietena fratelui mai mare au asistat la scena iar una dintre ele ar fi participat la bătaie, scrie Les Dernières Nouvelles d’Alsace.

Potrivit parchetului, mama băiatului nu era acasă în momentul crimei, dar a fost și ea reținută deoarece ar fi încurajat în trecut astfel de pedepse.
Serviciile de urgență, contactate de rude, l-au descoperit pe băiețel, în 17 septembrie, întins pe jos, în stop cardiac. Nu s-a reușit resuscitarea sa.

Autopsia a arătat că băiatul a fost lovit cu un obiect contondent, cel mai probabil o coadă de mătură. Cei patru au fost reținuți. Ancheta va stabili cine a dat loviturile mortale și cine a fost doar complice.