Copil de opt ani pedepsit de părinți să stea câte nouă ore consecutiv cu genunchii pe grăunțe

Părinții care au forțat un băiat rus de opt ani să îngenuncheze pe grăunțe de hrișcă până la nouă ore consecutiv.

La un moment dat provocând creșterea bobului în pielea copilului, au fost condamnați la șase ani închisoare.

O mamă și un tată vitreg al unui băiat în vârstă de opt ani, care au trebuit să-i scoată hrișca din genunchi după ce l-au obligat să îngenuncheze pe grăunțe, au fost întemnițați. Scrie DailyMail online.

Sergey Kazakov, în vârstă de 35 de ani, l-a pedepsit pe băiat pentru că „a fugit de acasă și ar fi furat bani”, făcându-l să îngenuncheze – uneori dezbrăcat.

Și asta timp de până la nouă ore la un moment dat, pe hrișcă, determinând grăunțele să se înrădăcineze în genunchi.

”Recolta” urma să fie îndepărtată chirurgical sub anestezie generală într-un spital din Omsk, Rusia.

Mama băiatului, Alina Yumasheva, în vârstă de 27 de ani, a recunoscut că a aprobat pedeapsa aplicată zece zile consecutive în Mai 2019 și alte ori.

De asemenea, Kazakov l-a lovit pe băiat cu picioarele și l-a tras de păr în vreme ce sta în genunchi pe grăunțe.

Alina Yumasheva a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare, în timp ce Kazakov a fost condamnat la patru ani și jumătate.

Cuplul a fost pedepsit și să despăgubească băiatul cu o sumă în valoare totală de 4.825 lire sterline.

Băiatul de opt ani a trăit împreună cu mama sa până la proces și a fost trimis acum la un orfelinat.

Asistenta Lyudmila Sharapova a declarat instanței: „Este pentru prima dată în cei 43 de ani de muncă, în care am văzut astfel de răni.

Rănile erau infectate, hrișca era adânc înfiptă în piele de câteva zile. A fost oribil.

Mama ar trebui să ceară fiului ei să o ierte până la sfârșitul vieții. Când îi curățeam rănile, m-a întrebat: „Mătușă, acum vom face o familie normală?”

Un vecin care a văzut rănile a spus: „Nu era piele pe genunchi, ci doar carne vie”. Yumasheva a susținut că ea și Kazakov au descoperit forma pedepsei pe internet.

Mama a declarat pentru ziarul Komsomolskaya Pravda: „Am verificat pe cont propriu și am pregătit un experiment. Am îngenuncheat pe ea. Nu m-a durut. Deci, lui (Kazakov) i-am permis să aplice această pedeapsă.”

De asemenea, cuplul a înfometat băiatul până la patru zile la rând, spun anchetatorii. Kazakov a declarat poliției că l-a pedepsit o singură dată, dar multe alte videoclipuri șterse au fost depistate pe telefonul său, spun anchetatorii.

Pedepsirea băiatului a ieșit la iveală când a fugit de acasă și a rugat o femeie din apropiere pentru a-i oferi „o familie normală”.

Vecina a chemat doctorul din cauza rănilor oribile de pe genunchii însângerați ai băiatului.

Cu toate acestea, băiatul a pledat pentru asistenta lui din spital: „Mă veți trimite acum să locuiesc într-o familie bună?”

Învățătoarea lui, Olga Pidzhakova, a spus că băiatul este genial din punct de vedere academic, însă crede că i-a fost frică să povestească prin ce trece.

„Este un copil bun și pozitiv”, a spus ea. „Mama lui participă constant la întâlnirile părinților, vine dacă o sun.

Copilul este întotdeauna curat și bine îmbrăcat. Nici eu, nici ceilalți profesori sau copii nu am bănuit că ar fi fost hărțuit acasă. Abia acum am aflat că pur și simplu i-a fost frică să ni se plângă.”

Pedepsirea copiilor cu violențe psihice sau fizice nu doar că nu ajută la îndreptarea cine știe cărei metehne presupuse or nu, ci și creează deformări fizice, psihice și sufletești, de natură să îl afecteze toată viața.

Copiii necesită afecțiune și răbdare în educarea și creșterea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.