Copil de patru luni a murit în cabinetul medicului de familie

Tragediile sunt cu atât mai dureroase când implică un copil: O fetiță în vârstă de patru luni a murit miercuri la cabinetul unui medic de familie din Policlinica Alba Iulia.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) spun că bebelușul fusese adus de către părinți pe brațe, în stare gravă, și că suferea încă de la naștere de mai multe afecțiuni. Surse medicale au declarat pentru Alba24 că fetița fusese anterior internată la un spital din Târgu Mureș.

Fetița a murit în cabinetul unui medic de familie din incinta policlinicii Spitalului Județean din Alba Iulia.
Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a declarat că primele informații arată că fetița avea, încă de la naștere, mai multe afecțiuni.
”Deocamdată nu avem foarte multe date pe care să le facem publice. Din câte ştim noi, fetiţa intrase în cabinetul medicului de familie într-o stare de sănătate destul de proastă. În momentul de faţă, ştim că suferea de mai multe afecţiuni. A fost încercare şi de resuscitare, în cabinet a intrat (n.r. – fetiţa) pe braţe, din ce ni s-a comunicat nouă. Probabil va fi efectuată o autopsie, care va stabili cauzele morţii”, a declarat şeful DSP Alba.
La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliție. Potrivit sursei citate, DSP Alba a început o anchetă în acest caz, dar au declanșat anchete și Poliția şi Parchetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.