Copil de șase ani martor la masacrul mamei și a fratelui, săvârșit de tatăl său

Un copil german de 6 ani a condus poliția spaniolă miercuri într-o peșteră de pe insula Tenerife, unde trupurile mamei și fratelui său de 10 ani au fost găsite, după cel băiatul fugise de tatăl său și care a fost găsit de către excursioniști.

Autoritățile au spus că băiatul a fost văzut marți mergând singur pe străzile orașului Adeje, murdar și plângând. El Pais a raportat că băiatul a petrecut aproximativ 5 ore rătăcind singur, înainte de a fi interpelat de autorități.

Un grup de turiști au condus băiatul, care nu vorbește limba spaniolă, și părea că este în stare de șoc, la Poliția Locală, unde un rezident local a ajutat la traducere.

Băiatul, identificat ca Jonas, a spus că tatăl său l-a dus pe el și pe familia sa într-o peșteră și i-a maltratat. El a spus că a reușit să scape și că a văzut cantități mari de sânge.

Poliția a arestat tatăl de 43 de ani, german, Thomas Handrick, descoperit într-un apartament din centrul orașului Adeje, un oraș cu 43.000 de locuitori din sud-vestul insulei Tenerife.

El a refuzat să spună unde se află restul familiei sale și a devenit violent în timpul arestării. Handrick prezenta semne de zgârieturi și răniri la momentul arestării.

Miercuri, mai mult de 100 de lucrători de urgență și polițiști, ajutați de elicoptere, au căutat pe celălalt fiu și pe mamă.

Corpurile mamei, Sylvia, 39 de ani, și al fiul ei de 10 ani, au fost descoperite miercuri după-amiază într-o peșteră între două ravene la baza vulcanului Teide.

Cadavrele aveau semne de violență, a raportat El Pais, citând surse anonime de investigații.

Mama și cei doi copii, cel de șase ani, salvat, și cel de 10 ani, ucis, au călătorit luni din Germania pe Insula Canare pentru a-l vizita pe tatăl, care locuia acolo și lucra ca bucătar.

Insula vulcanică Tenerife din Oceanul Atlantic este o destinație de vacanță populară. Oficialii din Adeje au declarat trei zile de doliu și au menținut un minut de tăcere la prânz, joi, în semn de doliu adus victimelor.

Violența împotriva femeilor este o problemă persistentă în Spania, unde mai mult de 990 de femei au murit în mâinile partenerilor sau foștilor parteneri din 2003, când au început înregistrările oficiale spaniole privind astfel de asasinate și până astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here