Copil înecat în Jiu – Profesor mort în prăpastie – Fetiță de doi ani dispărută – weekend cu un tragic bilanț în România

Revista presei mustește de tragedii: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, un băiat în vârstă de 9 ani din localitatea Braloştiţa a fost găsit înecat în Jiu, în zona Filiaşi, sâmbătă seară. Băiatul ar fi plecat la scăldat cu alţi doi copii, printre care şi fratele său în vârstă de 14 ani. Ceilalţi doi copii sunt căutaţi în prezent de poliţişti şi localnici, iar la faţa locului au fost trimise şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Deocamdată nu se ştie dacă cei doi s-au înecat şi ei.


Salvamontiştii au reuşit, duminică dimineaţă, după o aproximativ unsprezece ore, să recupereze trupul bărbatului care şi-a pierdut viaţa după ce a căzut într-o prăpastie în zona de creastă a Masivului Făgăraş, în sectorul din apropierea Vârfului Moldoveanu.
Potrivit România TV, el era profesor şi însoţea un grup de 50 de studenţi la Geografie. Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, salvamontiştii din Argeş au intervenit pentru recuperarea a şapte turişti care se rătăciseră pe munte, pe muchia Pisica. Accidentul s-a produs în timp ce un grup de turişti, studenţi la Geografie, cobora sâmbătă de pe Vârful Moldoveanu către Valea Rea, iar la un moment dat bărbatul de 28 de ani a căzut câteva zeci de metri într-o prăpastie.Duminică dimineaţa, trupul bărbatului căzut în prăpastie a fost recuperat după 11 ore şi va fi dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie. Ceilalţi turişti care îl însoţeau au fost coborâţi în siguranţă de pe munte. Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, salvamontiştii din Argeş au intervenit pentru recuperarea a şapte turişti care se rătăciseră pe munte.

„La ora 0.40, s-a primit încă un apel de urgenţă pentru salvamontiştii argeşeni – şapte turişti rătăciţi, fără lanterne, fără hartă, pe muchia Pisica. Aceştia veneau de pe Negoiu şi au pierdut poteca”, a anunţat Dispeceratul Naţional Salvamont. Cei şapte turişti au fost recuperaţi în jurul orei 03.15.


O fetiță de doi ani din Satu Mare, localitatea Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, a fost dată dispărută sâmbătă. Copila este căutată de 25 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare. Fetiţa se deplasa într-o căruţă cu părinţii, iar la un moment dat, în jurul orei 13,00, aceştia au observat că minora nu se mai afla în căruţă, arată Agerpres. La faţa locului au ajuns echipe mixte de pompieri, jandarmi şi poliţişti. Fetiţa este căutată de către 13 pompieri cu patru autovehicule de teren, şapte jandarmi şi cinci poliţişti. Detalii neștiute din viața lui Ilie Micolov. A fost economist și jucător de hochei și nu mai avea buletin.
SURSĂziuanews
Articolul precedentGâlgâie în gâtlejuri setea de dreptate când urli MUIE PSD sau când scrie asta peste tot!… Sunt un anti-psd care nu se mulțumește doar cu atât!
Articolul următorIlie Micolov, ne-a lăsat cu „Dragoste la prima vedere”
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno