Copilul „demon” își șochează părinții …înainte să se nască…

O femeie în vârstă de 17 ani, din Virginia, a mers la o fotografiere cu ultrasunete în speranța de a afla sexul copilului ei avut în burtică, dar a fost șocată când tehnicianul a capturat-o pe fiica ei, fiindcă este o fetiță, aparent privindu-i ca un „demon”.

Iyanna Carrington, din Richmond, a împărtășit pe Facebook imaginile amuzante ale fiicei sale, comentând că „majoritatea copiilor se ascund de aparatul foto”. Mai puțin fiica ei…

„Părea normal, am aflat că este fată iar când a urcat spre chipul ei cu aparatul… ea a deschis ochii și a zâmbit”, a scris Carrington.

„Îmi place acest copil ”demon” deja… atât de mult!”, a scris ea și astfel, postarea a devenit rapid virală.

Începând de joi, fotografiile cu fiica lui Carrington, despre care spune că intenționează să o numească Fall, au fost redistribuite de peste 16.000 de ori. Conform informațiilor, Carrington a raportat la Kennedy News & Media că tehnicianul i-a asigurat pe ea și pe tatăl fetei, Raleek, că fotografia este normală, în ciuda aspectului fantomatic.

„Am spus că „uite, arată ca o fantomă” în cabinetul medicului, iar medicul a spus „da, dar este ceva foarte normal”, a spus Carrington. „Arăta cam …nebună!”

Și, odată cu popularitatea postării lui Carrington, au sosit și dubiile.

„Nu știu de ce a devenit așa”, a spus ea. „Unii oameni de pe Internet au crezut că este un fals, o poză trucată, dar aceasta este viața mea reală, copilul meu. Tata a fost și el acolo. El a fost șocat de vestea că este fată, pentru că avea doi deja și a crezut că va fi un alt băiat. Râdeam doar de scanare.”

Carrington a spus că poate spune din celelalte fotografii că fiica ei este pur și simplu „frumoasă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.