Copilul întreabă: „mama când vine acasă?” – Mama i-a fost ucisă de un șofer sinucigaș

Copilul întreabă: „mama când vine acasă?” … Mama i-a fost ucisă de un șofer sinucigaș care a decis să-și izbească BMW-ul după o noapte petrecută cu alcool și fumat crack.

Jordan Howlett, de 24 de ani, fumase o cantitate mare de crack și băuse alcool la o petrecere din Leeds. Scrie DailyMail.

A devenit agresiv și deprimat și a intrat în BMW-ul său după ce le-a spus prietenilor că vrea să-și încheie viața.

Howlett a condus 20 de kilometri, deși unul dintre cauciucurile mașinii se desprinsese și ieșeau scânteile din jantă.

Vehiculul Kia, a lui Kate Jaworski-Green în vârstă de 24 de ani, s-a ciocnit cu bmw-ul cu aproximativ 80 de mile pe oră. Mama a murit ulterior în spital.

În timp ce a admis ieri în tribunal omorul la Leeds Crown Court, tatăl victimei a declarat că nepoata sa, micuța Lydia, continuă să întrebe …când se va întoarce acasă mama ei…

Jaworski-Green, descrisă de familia ei ca om bun și sociabilă, a murit în spital după ce familia, cu inima frântă, a fost nevoită să ia decizia de a-i închide mașina care o susținea în viață…

După incident, Howlett nu s-a arătat îngrijorat deloc de celălalt șofer, din mașina accidentată… dar a încercat în schimb să scape de drogurile din mașină și din telefonul său.

Jaworski tatăl a spus că se simte încă vinovat pentru că a luat decizia de închidere a mașinii de sprijin a vieții fiicei sale, în ciuda sentimentului că a ajutat-o în mod corespunzător.

Howlett a fost condamnat la 10 ani și opt luni de închisoare, dintre care jumătate trebuie să o servească obligatoriu în penitenciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.