Crimă pasională lângă Roma, la Torvaianica: o femeie și un prieten al acesteia carbonizați în mașină

Cadavre carbonizate într-o mașină. În acest moment nici o ipoteză nu este exclusă, dar anchetatorii par să sublinieze motivul ca fiind unul… sentimental. Crimă pasională.

Moartea unui bărbat și a unei femei ale căror corpuri carbonizate au fost găsite vineri într-o mașină la  Torvaianica, pe coasta maritimă romană, rămâne învăluită în mister.

Cele două victime sunt Maria Corazza, de 46 de ani, și Domenico Raco, de 39 de ani, un prieten de familie. Familia nu mai aveau vești despre ei de ore bune. În acest moment nici o ipoteză nu este exclusă, deși se pare că, prevalează ipoteza unei crime pasionale.

Cadavrele sunt de nerecunoscut, dar examenele inițiale par să confirme identitățile victimelor. Ea, din Pomezia, fiica proprietarei mașinii arse, un Ford Fiesta, dispăruse vineri dimineața.

Ore trec și, după mai multe investigații, reiese faptul că nu se mai știe nimic nici despre un  prieten de familie, un electrician calabrez, dar rezident de ani de zile în Torvaianica.

Corpurile, complet carbonizate, erau una pe scaunul din față și cealaltă pe bancheta din spate.

Ipoteze: vineri dimineață ea a plecat de acasă cu partenerul ei pentru a-și însoți fiica la școală, pentru examenele de clasa a treia. Apoi, cei doi ar fi luat micul dejun împreună, ceea ce s-a întâmplat în continuare rămâne de a fi clarificat.

Anchetatorii, care nu exclud nici un indiciu, cu toate acestea, ar fi axați pe ipoteza de crimă pasională.

Cum a ajuns mașina cu cei doi acolo și cum a ars, vom afla curând. Partenerul victimei a fost audiat mai bine de 12 ore, iar ziua lui a fost reconstruită minut cu minut, de asemenea, cu ajutorul altor mărturii. În prezent, însă, nu s-a întreprins nicio acțiune împotriva lui, nefiind probe. Potrivit tgcom24.it. Revenim cu detalii din anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here