Crimă pasională? – Și-a ucis fosta soție și apoi s-a împușcat

Căsătoria lor data abia din noiembrie anul trecut, dar la scurt timp după nuntă au existat semne de tensiune care… i-a dus la separare. El și-a împușcat fosta soție, ucigând-o, apoi a întors aceeași armă împotriva lui. S-a întâmplat într-o parcare din Rivoli, aproape de Torino. Victima și ucigașul, în vârstă de 75 de ani, motivul – dispute familiale.

Femeia, Maria Clara Cornelli, a murit după ce a fost împușcată cu patru proiectile: trei în față și una în abdomen. Fostul soț, după ce a ucis-o, s-a împușcat în cap, a fost transportat cu un elicopter la spitalul din Torino dar nu a putut fi salvat..

Cei doi s-au întâlnit luni după-amiază într-o parcare din Rivoli, o zonă rezidențială în afara orașului Torino, poate pentru o clarificare după ultimele certuri de familie. Fostul soț avea asupra lui un revolver Colt 38, pe care l-a scos din buzunar și l-a îndreptat spre femeie, împușcând-o.

Căsătorie cu năbădăi, o iubire născută la o vârstă matură – Carabinierii încearcă să explice cauzele tragediei. Ambii pensionarii, el văduv din iulie trecut, ea divorțată de douăzeci de ani, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit în 25 noiembrie 2017. O dragoste la fel de rapidă dar la fel și problemele. Discuții, certuri, momente de tensiune care au devenit din ce în ce mai frecvente, potrivit primelor mărturii. Totul sfârșind într-o tragedie.

Articolul precedentInvenția unui cercetător român în inteligență artificială a fost preluată de Intel în cele mai noi procesoare
Articolul următorCombinatul siderurgic de la Galați ArcelorMittal devine italian, va fi cumpărat de Ilva
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno