„Cruise Train” – cel mai luxos tren din lume

Sunt multe trenuri de lux în lume, dar nici unul nu arată atât de elegant ca trenul construit de japonezi. Interesul pentru dezvoltarea tehnologiei moderne în Japoniei este deja foarte cunoscut.

Cel mai luxos tren din lume a fost lansat pe șine de 1 mai, în Japonia. Bijuteria mobilă a început să fie construită încă din anul 2013 și a costat peste 50 de milioane de dolari. Designul inedit îi aparține lui Ken Okuyama, care lucrează și pentru compania Ferrari.

„Cruise Train” are o capacitate de 34 de locuri și un apartament de șapte stele, cu două camere. Originalul tren japonez dispune de… 17 „apartamente” private. Cele mai luxoase „apartamente” – pe două niveluri, cu două paturi, un living și o cadă – sunt mult mai spațioase decât o mare parte dintre locuințele din blocurile existente în Tokyo.

Ferestrele vagoanelor trenului sunt deosebit de largi, pentru a oferi călătorilor posibilitatea de a se delecta cu privliștile de vis ale pădurilor, câmpiilor și litoralului estic al Japoniei.

Totodată, restaurantul trenului va delecta pasagerii cu mâncăruri selecte, gătite de bucătari celebri japonezi. Meniul oferit călătorilor din trenul-hotel, ce au posibilitatea de a efectua călătorii cu durata de 2-4 zile în zona de est a Japoniei, se modifică frecvent, pentru a reflecta ingredientele și stilul culinar al regiunilor pe care le străbate ultraluxosul tren. (publika.md)