Cum a ajuns la putere mediocritatea

Au vrut să nu ne pese. Devalorizarea actului politic și a ideii de politică, inocularea lehamitei față de politică și politicieni, sunt strategii foarte bine gândite și planificate.

O personalitate politică puternică și cu educație, caracter, demnitate, și-ar da demisia și nu ar accepta compromisuri așa cum s-a ajuns astăzi, dincolo de limita absurdului.

De asta s-a vrut ”prostime” la putere. Nu se pune problema că nu ar mai fi oameni de calitate în România sau că în formațiunile politice se înscriu doar cretinii, ci doar aceștia sunt promovați, fiindcă sunt ușor de condus și supuși celor care finanțează respectivele formațiuni.

Este imposibil să credem că dintre toate femeile românce foarte calificate și înalt școlite și de succes în management a fost posibil să ajungă premier o biată femeie care nu are practic ce căuta în nicio funcție publică.

Este imposibil să credem că dintre cele minim zece milioane de români apți ca vârstă, nu se puteau găsi cele mai mari personalități bine pregătite și cu dragoste de țară dar și înaltă ținută morală pe care să le fi inclus pe listele parlamentare și/sau să ajungă parlamentari și miniștri…

Țara în ultimii 28 de ani a fost guvernată de o strălucită idiocrație. De către  mediocrități excelente.

Nu atât prin corupție a fost păgubită România, cât prin deciziile legale și prin legile foarte prost făcute.

Impactul unei legi proaste este incalculabil, la fel precum și o decizie legală de concesionare gratuită a resurselor țării. AICI este paguba țării, nicidecum în termopanele mătușii Tamara, în fetițele lui Dragnea plătite de la consiliul județean Teleorman. Cum oare de nu a găsit DNA dovezile îmbogățirii dubioase a lui Dragnea și ale tuturor celor care mișună prin politică? De ce ni se dă în bătaie de joc cazuri banale? Adrian Năstase și Dragnea și Băsescu și toți ceilalți, se fac vinovați de înaltă trădare, subminarea economiei și siguranței naționale iar DNA-ul, plătit scump de țară, ne servește termopane și prostioare? Milioane de euro investiți într-un DNA ineficient care trebuia să scoată la lumină adevăratele vinovății ale politicienilor, iată de ce îl acuz de trădare și pe acest DNA. De fapt, iată de ce au fost promovați mediocri în fruntea acestuia. Iată totodată și dovada că serviciile de informații sunt ostile țării și sunt vinovate de mașinațiunile economiei subterane.

În România nu există politică, ci doar găști mafiote și manevre de jaf legalizate. Sistemele statului sunt fabrici de penali. În România este imperios necesară o reformă profundă începând cu exilul tuturor celor care au deținut roluri și funcții în stat până astăzi și confiscarea tuturor averilor acestora. Majoritatea se fac vinovați de tăinuire, de participare complice. Marii ”rechini” au comandat iar ei au executat docili.

Nici măcar Băsescu nu este un om politic, ci un afacerist și un oportunist. Iliescu, tartorul relelor, a făcut tot răul gratuit, dintr-un sadism fără explicație, probabil izvorât din umilințele de pe când era lacheul nomenclaturii, lăsându-se atras de KGB și servind străinilor, nu României. Constantinescu a fost marea dezamăgire a românilor și o marionetă perfectă în mâna dușmanilor țării. Johannis încă nu și-a arătat vreo valoare utilă țării, pare că servește cu umilință găștile mafiote și interesele vestice, dar a pretins, ca noutate, funcția Primei Doamne!… Fie și asta, dar nu merită… Mai departe, liderii formațiunilor politice sunt jalnice personaje…

România are nevoie de un spirit puternic, de un lider de mare forță morală și de un patriotism total. Acest om este undeva în România și așteaptă vremea. Acest om există, dar încă nu îl caută inima omului de rând, omul de rând se complace în mizeria care i se aruncă în față… Mulțumirea omului de rând este vulgaritatea… înjurătura… de parcă dacă ar împlini Dragnea și PSD acea muie fiecărui urlător în parte, s-ar rezolva cu asta vinovățiile și s-ar începe buna guvernare!…

PSD nu este un partid politic tot așa cum nici celelalte, nici măcar cele cu nume istoric. Toate sunt haite de inculți anume promovați și folosiți în interese obscure.

În mai toate rolurile publice au fost făcute numiri de partid, mai rău ca pe timpul lui Ceaușescu, au ales cei mai slugarnici și șantajabili oameni. Astfel, toate instituțiile statului nu mai servesc decât noua ciocoime din spatele formațiunilor politice, acei care conduc de fapt țara.

Un alt fenomen este închinarea la ”porți străine”. Aproape nicio decizie importantă nu este luată fără ”aprobări” de afară. Statele Unite, Rusia, Israel, U.E., China, U.K., Vaticanul… au amestec în luarea deciziilor României.

Starea națiunii: Intelectualii au trădat România, au vândut-o pe nimic. Educația a devenit din ce în ce mai precară. Cultura batjocorită și devalorizată. Sănătatea dusă sub minimul de supraviețuire. Infrastructura țării este inadaptată vremurilor actuale. Armata aproape la nivelul puștilor din lemn, slab instruită. Polițiile sufocate de mediocri și de comandanți incapabili și sunt la toate nivelurile corupte. Justiția o tarabă infectă iar DNA un soi de ”bau bau” și instrument de șantaj. Servicii de informații puse pe căpătuială, dirijând lumea interlopă și marile afaceri. Biserica devenită o tarabă și un obiectiv turistic, îndobitocind gloata cu moaște și false minuni. Forța de muncă înalt calificată izgonită din țară, tinerii trimiși peste hotare… bătrânii sufocați de boli și de nevoi, derutați și flămânzi… Resursele țării concesionate gratis străinilor, pământul țării vândut la străini. O foarte puternică manipulare media prin care oamenii sunt consecvent învrăjbiți să se certe între ei… Jurnaliștii din România fiind cu toții înregimentați dușmanilor țării.

O țară cum nu a fost nici în cele mai grele momente ale istoriei sale, România. Iar omul de rând se mulțumește cu …muie!… în loc să își trezească dramul de conștiință și acea dragoste de patrie pe care au avut-o străbunii.

Vă recomand filmul Idiocracy – 2006, căutați-l pe net, veți vedea ce ne așteaptă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.