Cum a fost viața lui Mihai Constantinescu, cui rămâne averea, ce iubiri a avut, alte bârfe și …secrete

După ce părăsești scena vieții unde ți-ai pus sufletul la vedere, dedicându-l tuturor, gura lumii te umple de laude dar și… scoate în evidență unele nuanțe care pot fi numite și bârfe sau răutăți… iată presa din țară ce spune:

Cauza morţii lui Mihai Constantinescu! Îndrăgitul artist a decedat în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil. El se afla internat la Terapie Intensivă.

Medicii au încercat din răsputeri să îl salveze, însă fără succes. Mihai Constantinescu a fost resuscitat timp de 50 de minute.

În urmă cu aproape şase luni a fost găsit inconştient în casă de Simona Secrier, soţia lui.

În ultimii ani, Mihai Constantinescu suferise două intervenţii chirurgicale la inimă. Solistul de muzică uşoară suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii.

Ce profesie avea Mihai Constantinescu?

Despre Mihai Constantinescu se ştie că a iubit să cânte toată viaţa, însă, în realitate, se ocupa cu altceva.

Îndrăgitul solist a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București, în 1973. Mihai Constantinescu era profesor de sport.

El mai cântase și cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin. Primele înregistrări sunt făcute la solicitarea lui Titus Munteanu din repertoriul francez. Titus Munteanu îl remarcă la una din audițiile organizate de clasa Floricăi Orăscu.

Mihai Constantinescu face parte din trio-ul lansat de Titus Munteanu din care mai fac parte Olimpia Panciu și Marius Țeicu. În anul 1999 editează în format single «Iubiți și câinii vagabonzi» În anul 2003, unul din albumele de pe dublul CD al Anastasiei Lazariuc cuprinde piese scrise de Mihai Constantinescu.

A efectuat turnee în toate țările ex-socialiste, în Germania, în SUA și în câteva state din V.Europei. În 2002, luna mai, primește Diploma de Onoare în cadrul Galei Muzicii Ușoare «O zi printre stele» din partea Ministerului Culturii și Cultelor. În 2002, Editura Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România îi editează un caiet de cântece selectate din șlagărele lansate în trei decenii.


Mihai Constantinescu lasă în urmă, pe lângă numeroase șlagăre și compoziții muzicale, și câteva bunuri materiale pe care le-a adunat de-a lungul vieții. Unica sa moștenitoare va fi soția sa, Simona Secrier.

Mihai Constantinescu nu a fost niciodată un om bogat, susțin apropiați ai săi. Potrivit presei, solistul are doar un apartament, pe care l-a achiziționat cu ajutorul unui credit și pe care îl va moșteni cea care i-a stat alături în ultimii ani, soția sa, Simona Secrier.

„Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunţat la muncă şi a preferat să stea lângă soţul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moşteni apartamentul pe care l-au achiziţionat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântăreţului. Nu are nimic altceva pe numele său”

Simona Secrier este alături de Mihai Constantinescu de mai bine de 20 de ani. Şi ea este tot cântăreaţă. A făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu şi de Radu Ile şi a scos două albume de muzică etno-dance.

Din 2002, când Radu Ile a părăsit formaţia, Simona şi Silvia au cântat alături de Dan Lăzărică. Trei ani mai târziu, Simona a părăsit trupa Etno pentru a se dedica unei cariere solo. Atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu i-a devenit suflet pereche şi protector. Cu ajutorul lui. Simona Secrier a scos un album solo.

S-au căsătorit în 2017 – Cei doi au devenit o familie şi în acte, la sfârşitul verii lui 2017, într-o ceremonie discretă.

”Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu.

Deşi între ei este o diferenţă de vârstă de 24 de ani, au trecut cu brio testul timpului. Mai mult, Simona i-a fost întodeauna aproape în momentele grele în care s-a luptat pentru viaţa lui, începând cu operaţia pe cord suferită în 2008.


Prima soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, a vorbit deschis la un moment dat despre motivul divorțului dintre ea și artist. Femeia susține că o artistă celebră le-a distrus căsnicia.

Mihaela Constantinescu a povestit despre separarea de artist și cauzele care au dus la despărțire.

Femeia spunea că a fost vorba de infidelitate și că soțul ei avea o relație cu colega sa de breaslă Anastasia Lazariuc.

„Trăiam în aceeași lume și lucrurile astea se aflau. Dar chiar dacă nu aș fi aflat, aș fi simțit-o. Am trecut peste mai multe episoade de genul acesta fără mari probleme pentru că nu m-aș fi gândit că noi doi am putea ajunge ceea ce suntem astăzi. Doar doi buni prieteni. Pentru mine el era universul, era tot ce putea fi mai bun pentru sufletul meu. Pot spune cu mâna pe inimă ca bărbatul vieții mele a fost Mihai.”, a povestit Mihaela.

De ce a divorțat Mihai Constantinescu de prima soție

Femeia a vorbit și despre escapadele acestuia: „Treceam peste escapadele lui pentru că învățasem să-l cunosc. Nu voia să-mi facă rău. Nici nu bănuia că eu aflam totul. El este aerian. Nu trăiește în realitate. Ere o lume a lui. E un artist în toate sensurile cuvântului. Dar, la un moment dat, am vrut să fug. Cineva venit de-afară, care ne-a cunoscut pe amândoi, a văzut ce se întâmpla și s-a îndrăgostit de mine atât de tare, încât a făcut totul ca să mă cucerească”. 

Mihaela susține că solistul a înșelat-o la doar șase zile după ce s-au căsătorit: „Mi-a promis că îmi va fi fidel. Și a fost. Șase zile după căsătorie. Nu am avut nici lună de miere și nici nu ne-am căsătorit la biserică, pentru că el nu credea în biserică. După o săptămână a început să trăiască așa cum îi place lui, liber. Fără să ne certăm. Începusem să-l înțeleg și să-l accept așa cum era, dar a fost distrus de nimeni alta decât Anastasia Lazariuc. Ea a pus capăt familiei noastre, iubirii noastre, visurilor noastre”.

În plus, Mihaela a spus cum a realizat că soțul ei și Lazariuc au o relație:

„Mi-am dat seama de relația lor când m-am întors odată din Italia și am văzut la mâna ei o brățară pe care Mihai mi-o făcuse cadou cu ani în urmă. Acum i-o dăruise ei. Când am intrat în casă ea era pe patul meu, abia ieșită din duș, cu halatul meu de baie, cu părul strâns cu clamele mele, cu papucii mei. Și lângă ea, în pat, era, somnoros, bărbatul meu”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.