Cum e să sune cineva la ușă și …să-ți ofere în dar 5000 de dolari?

O echipă a East Idaho News se ocupă cu distribuirea unor ajutoare. Un prosper om de afaceri local a decis să ofere 500.000 de dolari în acest sezon de sărbători. Bărbatul vrea să rămână anonim și vrea să ajute cât mai multe persoane.

Echipa de la știri a surprins în fiecare zi oameni și familii cu cadouri unice în circumstanțele lor.

Un video ale echipei de știri care surprinde o femeie în vârstă de 77 de ani este garantat să vă lumineze ziua.

Diane Pratt este o muncitoare care nu pare niciodată să facă o pauză. Se pare că ea primește ceva abia cumpărat și apoi imediat altceva se strică în locuința ei.

În prezent are 77 de ani și încă lucrează astfel încât să poată achiziționa câteva aparate noi de care are nevoie. Diane se trezește în fiecare dimineață în jurul orei 4 dimineața, pentru a livra ziarele și, în ultimul an, a reușit să obțină bani pentru un frigider și o mașină de spălat vase foarte necesare.

Ruta serviciului ei o obligă să folosească vehiculul personal iar Diane arde mulți kilometri pe vehicul în fiecare zi, plus banii pentru benzină. Diane fusese ofițer de poliție, dar nu i-a oferit un fond de pensionare și singurul ei venit este asistența socială.

Întreaga viață a Dianei a fost dedicată îngrijirii copiilor și familiei sale. Este o femeie iubitoare care merită un pic de bucurie de Crăciun.

Moșul ”secret” a cerut elfilor de la East Idaho News să o surprindă pe Diane cu un cadou special: 5000 de dolari. Potrivit sunnyskyz.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.