Cum e să te trezești, șofând pe autostradă, cu lenjerie intimă pe parbriz?!

O urmărire ca în filmele americane, pe o autostradă americană (din Indiana), lăsa în urma ei o dâră de …lenjerie intimă furată.

Holly Samson, de 34 de ani, a fost inițial oprită de autorități pentru suspiciunea de furt din magazinul Kohl din Portage, când ea a ridicat din umeri și a spus: „Eu trebuie să plec“. Și dusă a fost!

Imediat apoi autoritățile s-au angajat într-o urmărire care a ajuns la un moment dat la 97 mile pe oră. În vreme ce era urmărită, femeia se debarasa de ”corpul delict”, obiectele furate, aruncându-le pe geamul mașinii, de-a lungul autostrăzii.

Pe autostrada respectivă a împânzit chiloți și sutiene furate din magazin și decorul acesta neobișnuit a stârnit și haz dar și nedumerire pentru ceilalți din trafic, trezindu-se cu sutiene și chiloți pe parbrizele mașinilor!

Urmărirea s-a încheiat, în cele din urmă, când anvelopele mașinii lui Holly Samson au fost sparte de benzile cu ținte pe care poliția le aruncase în calea ei.

Femeia a fost arestată sub acuzația de rezistență față de autorități, furt și conducere periculoasă.

În ansamblu, poliția a recuperat astfel: patru sutiene, 14 perechi de chiloței, două lumânări parfumate și câteva rezerve pentru dispozitive de împrospătarea aerului – prejudiciul creat magazinului a ajuns la un total de 445 dolari, potrivit Northwest Indiana Times.

Articolul precedentRecentele infracțiuni comise de recidiviști au pus pe jar societatea civilă
Articolul următorJaf cu extremă violență la Galați
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here