Cum e să te trezești, șofând pe autostradă, cu lenjerie intimă pe parbriz?!

O urmărire ca în filmele americane, pe o autostradă americană (din Indiana), lăsa în urma ei o dâră de …lenjerie intimă furată.

Holly Samson, de 34 de ani, a fost inițial oprită de autorități pentru suspiciunea de furt din magazinul Kohl din Portage, când ea a ridicat din umeri și a spus: „Eu trebuie să plec“. Și dusă a fost!

Imediat apoi autoritățile s-au angajat într-o urmărire care a ajuns la un moment dat la 97 mile pe oră. În vreme ce era urmărită, femeia se debarasa de ”corpul delict”, obiectele furate, aruncându-le pe geamul mașinii, de-a lungul autostrăzii.

Pe autostrada respectivă a împânzit chiloți și sutiene furate din magazin și decorul acesta neobișnuit a stârnit și haz dar și nedumerire pentru ceilalți din trafic, trezindu-se cu sutiene și chiloți pe parbrizele mașinilor!

Urmărirea s-a încheiat, în cele din urmă, când anvelopele mașinii lui Holly Samson au fost sparte de benzile cu ținte pe care poliția le aruncase în calea ei.

Femeia a fost arestată sub acuzația de rezistență față de autorități, furt și conducere periculoasă.

În ansamblu, poliția a recuperat astfel: patru sutiene, 14 perechi de chiloței, două lumânări parfumate și câteva rezerve pentru dispozitive de împrospătarea aerului – prejudiciul creat magazinului a ajuns la un total de 445 dolari, potrivit Northwest Indiana Times.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.