Cum poți afla dacă ALTCINEVA s-a autentificat pe contul tău de Facebook și te spionează

Cum poți afla dacă altcineva s-a autentificat pe contul tău de Facebook și te spionează

Dacă te-ai conectat vreodată la contul tău de Facebook de pe dispozitivul altcuiva și nu te-ai îngrijit să nu te deconectezi, atunci ai nevoie de următoarele sfaturi. Potrivit thesun.co.uk

Facebook are o tehnologie care urmărește conectarea contului tău și te poate ajuta să te deconectezi acum sau să ții departe persoanele care încearcă să îți afle ce scrii pe mess.

Facebook poate oferi date despre locația dispozitivelor în care este utilizat contul tău. De asemenea, poate spune ce tip de dispozitiv este, tipul browserului și data și ora ultimului acces la cont.

Dacă ceva nu pare în regulă, puteți închide una dintre sesiunile de Facebook active diferite de cea de la care te-ai autentificat acum. Tot ce ai nevoie sunt câțiva pași pentru a accesa informații prin desktop sau telefonul smartphone.

sau în limba română arată așa:

Cum să vizualizezi dispozitivele cu care este conectat Facebook. Mai întâi va trebui să deschizi browserul web preferat și să te conectezi la Facebook.

Apoi, fă un clic pe săgeata derulantă din bannerul de sus al paginii de pornire și selectează butonul „Setări”.

Odată ajuns pe pagina Setări, va trebui să faci un clic pe butonul Securitate și acces, care ar trebui să apară ca opțiune în partea stângă a ecranului. Apoi treci mouse-ul peste secțiunea „Unde sunt conectat”.

Această secțiune îți va permite să vezi toate dispozitivele care au fost conectate la Facebook, inclusiv cele active în prezent.

De asemenea, vei putea vedea ora și data când a avut loc accesul, ce tip de dispozitiv a fost utilizat și locația acestuia.

Dacă faci clic pe cele trei puncte verticale din partea dreaptă a fiecărei sesiuni enumerate, îl poți deconecta sau raporta că nu ai fost tu cel care s-a conectat, deci, a fost un intrus.

Ți se va oferi și opțiunea „Deconectați toate sesiunile”. Cum să vizualizezi dispozitivele pe care este conectat Facebook conectat pe telefonul smartphone. Procesul este foarte similar dacă vrei să verifici de unde a fost accesat Facebook, din aplicație pe telefon sau tableta ori pc.

În aplicație va trebui să faci clic pe cele trei linii orizontale din colțul din dreapta sus. Apoi derulează în jos până când vezi butonul Setări și fă un clic pe el. După ce te afli în Setări derulează în jos la Securitate și fă un clic pe Securitate și acces.

Apoi vei vedea secțiunea Unde sunteți autentificat și poți face clic pe „Vezi toate” pentru a vedea toate dispozitivele.

Ca și în cazul metodei desktop, adică acces de pe un PC fix sau laptop, vei putea vedea ora și data când a avut loc accesul, ce tip de dispozitiv a fost utilizat și locația acestuia.

Dacă faci clic pe cele trei puncte verticale din partea dreaptă a fiecărei sesiuni enumerate, îl poți deconecta sau raporta că nu ai fost tu cel care a făcut accesul, ai tot aici și opțiunea „Deconectați toate sesiunile”.


Ai avut vreodată probleme cu confidențialitatea Facebook, spune-ne aici mai jos la comentarii …

De un singur lucru să fii sigur, hackerii nu se ocupă decât de chestiuni ”grele”, complicate sau bănoase, nicidecum să îți spargă ție conturile de pe rețelele sociale. Dacă ai un intrus, acela poate un amic de pe rețele sau chiar din viața ta privată, un pretins prieten sau poate fi …consoarta ori consortul care crapă de curiozitate să afle dacă îl/o înșeli!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.