Cum să te îmbraci toamna asta?

Moda: toamna aceasta se poartă roșu!… După cum bine știți, ”ora exactă” în materie de modă se dă …în Italia!

Roșu devine culoarea sezonului în mijlocul căruia ne aflăm. Stă bine cu orice, dacă ți se pare prea aprins, îl poți cu efecte cu efecte uimitoare.
Cei care iubesc culorile vii vor fi încântați: tendințele modei pentru sezonul de toamnă converg spre culoarea roșie. Vă puteți răsfăța cu tonuri, de la rubin la portocaliu, de la purpuriu la visiniu, dar întotdeauna roșul este baza. Din fericire, roșu acoperă mai multe ”mesaje” și este potrivit cam oriunde: perfect pentru brunete, luminează blondele; numai cei cu părul roșu ar trebui să acorde puțin mai multă atenție pentru a evita nuanțele de roșu în partea superioară a corpului. Publicul designerilor de modă care au urcat pe podiumurile de la Săptămâna Modei, organizată la Milano, cu diferite colecții de toamnă – iarnă, a fost mulțumit cu o avalanșă de haine, rochii, gulere de blană și accesorii, în special genți și cizme. De la Giorgio Armani, Max Mara, Missoni și Ermanno Scervino: nu există nici o casă de modă care să nu fi propus în colecția sa roșul.

Cel mai fierbinte detaliu al sezonului? Fără îndoială, cizmele lucioase red cuissard, cum ar fi cele propuse, de exemplu, de Fendi.

Total look este o explozie reală de culoare și energie, care luminează zilele gri de toamnă, dar cele mai multe «asortări pașnice» sunt întotdeauna la îndemâna fanteziei fiecărei femei. Cea mai clasică este roșu asortat cu nuanțe neutre, cum ar fi alb-negru sau bej, dar în acest an cea mai tare se amesteca cu albastru, atât în ​​nuanțe bleumarin cu cele foarte intense.
Cine nu îndrăznește să abordeze propunerile mai extravagante ale designerilor poate profita de proprietățile energizante ale roșului doar la o îmbrăcăminte exterioară,  o jachetă sau un pulover, sau chiar ca un detaliu, pentru a ilumina o ținută care, altfel, ar fi prea simplă: doar o pereche de cizme sau un decolteu roșu , o geantă flamboiantă și …voila! Jocul este făcut!