Cumpă-nașul știrilor bombă! – ”Luiza Melencu este în viață”

Câtă încredere am putea avea în această știre, nu vă spunem, așteptăm dovezile serioase…

Cumpănașu, mult-râvnitorul la fotoliul de șef de stat în România, aruncă o știre probabil mai mult pentru a atrage atenția asupra sa, știindu-se faptul că mâine se votează în România iar în afara granițelor deja se votează de ieri…

De la Cumpănașu cetire: ”Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat. Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori.”, a spus Cumpănașu, la Antena 3.

Pe site-ul Poliției Române fata este încă trecută la dispăruți.

În cadrul unui interviu, bunicul Luizei Melencu, fata răpită de Gheorghe Dincă în luna aprilie a acestui an, a declarat că este ferm convins că nepoata lui este obligată să se prostitueze în străinătate.

Nu avem altceva mai bun de făcut, în așteptarea unor știri oficiale, și… preluăm toate gogorițele cumpăneșiene!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.