Cumperi apă îmbuteliată, mâine vei cumpăra aer îmbuteliat, apoi, vei merge pe stradă în costum antiseptic

Cumperi apă îmbuteliată, a început să-ți fie frică să bei apă de la robinet. Mâine vor ordona creierului tău să porți mască filtru de aer și să cumperi aer îmbuteliat. Apoi, vei umbla pe stradă vidat în costum antiseptic, asta doar fiindcă așa vor ei iar tu nu te opui, ba dimpotrivă, ești un supus și slugarnic distrugător al propriei tale vieți și sursă de profit forțelor obscure. Ei nu sunt mai mult de jumătate de milion, (incluse uneltele) tu ești restul, până la …peste 7 miliarde. Suntem popoare atât de ușor de manipulat!…


Majoritatea oamenilor leagă noţiunea de sănătate de apa potabilă, marketingul creând o conexiune între sănătate şi apa îmbuteliată. Aceasta este, însă, o asociere falsă, deoarece recipienţii de plastic sunt profund dăunători, din cauza procesului de fabricaţie, care presupune utilizarea unor substanţe chimice neurotoxice sau cancerigene.

Iată și un film documentar, realizat de Stephanie Soechtig, în care urmăreşte marea afacere a apei îmbuteliate şi dezvăluie modul în care marile corporaţii din industrie afectează cu brutalitate viaţa comunităţilor, vizionați-l cu răbdare:

.

.
De asemenea, testele făcute apei îmbuteliate de către laboratoare independente au relevat prezenţa, în aşazisa apă pură, ce ne este vândută de aproape de 2.000 de ori mai scump decât apă de la robinet, a altor compuşi toxici, gen toluen sau stiren, resposabili de mutaţii genetice şi implicit de proliferarea cancerului.

haine antiseptice
viitorul tău! haine antiseptice

Până în anul 2030, două treimi din populaţia lumii nu va mai avea acces direct la apă, se arată într-un documentar despre cum multinaţionalele storc bani şi din piatră seacă. Industria apei îmbuteliate are, în ultimele decenii, o miza extrem de mare. Banca Mondială estimează piaţa mondială de apă potabilă la peste 800 miliarde de dolari. Majoritatea reclamelor leagă noţiunea de sănătate de apa (cu) plată, o asociere care, după cum demonstrează numeroşi cercetători neafiliaţi corporaţiilor, este falsă, în primul rând din cauza recipienţilor de plastic, care modifică indicii calitativi ai apei de izvor. Când apa este captată de la un izvor autentic şi nu este apă de la robinet reciclată!

Specialiştii în nutriţie atrag atenţia apa îmbuteliată poate fi mai nesănătoasă decât apa de la robinet, care este, oricum, trecută printr-un proces de filtrare. În plus, apa îmbuteliată costă cam de 2000 de ori mai mult decât apa de la chiuvetă. În SUA, se cumpără mai mult de jumătate de miliard de sticle de apă în fiecare săptămână, mândrul popor supus!... Celebra actriţă Demi Moore nici florile nu şi le udă cu apă de la chiuvetă, încredinţată acestea s-ar veşteji.

Toate marile oraşe ale lumii cheltuiesc milioane de dolari pentru a elimina sticlele din plastic pe care le aruncăm. Dacă aceşti bani ar fi folosiţi pentru îmbunătăţirea sistemelor actuale de distribuţie a apei, am putea scăpa de obsesia apei îmbuteliate. Excursiile până la izvoarele naturale ar contribui la sănătatea organismului. În România, consumul de apă îmbuteliată pe cap de locuitor variază între 40 şi 42 de litri pe an. România este a treia ţară, după Franţa şi Italia, ca potenţial de exploatare a resurselor naturale de apă. – potrivit sursei.