Dacă ești sau devii un vegan ai putea câștiga bilete gratuite „pe viață” la concerte lui Beyoncé și Jay-Z

Joi, cântăreața a anunțat că lucrează la proiectul GreenPrint, care încurajează oamenii să mănânce doar o dieta bazată pe plante în principal pentru scopuri de mediu.

Proiectul este legat de o carte publicată de Marco Borges, care este instructorul faimoasei Beyonce. Cuplul celebru a scris în introducerea cărții că ei nu promovează vreo modalitate prin care își trăiesc viața lor, ci mai degrabă încearcă să încurajeze oamenii să includă mai multe mese bazate pe plante în viața lor de fiecare zi.

„A avea copii ne-a schimbat viața mai mult decât orice altceva”, au continuat. „Ne-am gândit la sănătate prin această dietă … în loc de o dietă, a devenit o misiune pentru noi, de a împărtăși acest adevăr și stil de viață cu cât mai mulți oameni posibil.”

Nu este necesar veganism complet, mai degrabă, se speră ca acei care sunt interesați de participarea la concurs să aplice includerea în dieta zilnică unele mese bazate pe plante, să participe la lunea fără carne sau măcar micul dejun să fie vegan.

Este important de reținut faptul că învingătorul nu va primi tehnic biletul gratuit „pe viață”, ci mai degrabă pentru un maxim de 30 de ani, în conformitate cu normele oficiale ale concursului. Concursul se va încheia la 22 aprilie, iar un câștigător va fi selectat pe 22 mai.

Cum puteți participa la concurs? Contactați celebra cântăreață pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.