Dacă Orban ar pune în aplicare ”legea confiscării”, ar sfârși cariera lui politică în cinci secunde sau… ar sfârși asasinat

Iohannis și sluga lui

Pornind de la o știre a neo-premierului bâlbâind: Eu nu înțeleg de ce nu se aplică. Fiscul, și în Germania, și în Franța și în SUA, te verifică ce proprietăți ai, de unde ai avut venituri, ai plătit impozit aferent veniturilor necesare pentru a dobândi o proprietate sau a face o achiziție?

Dacă nu ai plătit impozitele aferente, fie îți rechiziționează imobilul, fie te pune să plătești. La noi, eu nu înțeleg de ce nu se aplică. Dacă averile dobândite fără veniturile necesare și mai ales fără să-ți fi plătit impozitele aferente veniturilor respective, constituie niște averi care constituie evaziune fie din domenii care nu sunt legale, a declarat Ludovic Orban, la Digi 24.”

Din vreme ce este premierul țării și nu vreun politician aflat prin opoziție, taman el poate să declanșeze mecanismele legale de control și confiscare, nu să dea doar o declarație în presă cu scopul să atragă voturi pentru Johannis, acum în prag de alegeri.

Declarația lui sună foarte încurajator pentru românii săraci, adică cinstiți. Din păcate va rămâne doar vorbe ”de campanie” pentru ca să votăm același președinte care în actualul mandat are bilanțul ”zero promisiuni împlinite”!

Ce l-ar opri de la fapte pe Orban? Foarte multe motive: colegii de partid și acoliții lui au averi nejustificate, sponsorii partidului au averi nejustificate, întreaga clasă politică și cu neamurile lor cu tot au averi nejustificate…

Baroni locali, mari afaceriști, primari și prefecți, magistrați și șefi ai Polițiilor, mari fețe bisericești, foști sau actuali mari responsabili de instituții de stat, directori de companii și celor ale instituțiilor statului, capii clanurilor rromilor, interlopi, procurori, avocați… lista rămâne deschisă cuprinzând peste 90% dintre cei super bogați, fiecare au averi sau părți din avere nejustificabile

Dacă Orban ar pune în aplicare ”legea confiscării”, ar sfârși cariera lui politică în cinci secunde sau… ar sfârși asasinat, și el știa asta… Așadar, nu o să aplice nicio lege, dimpotrivă. Și luați declarația asta ca atare: ”campanie pentru Johannis sau viitoarele alegeri legislative”.

Pe cine crezi că poți prosti, domnule Orban?

Legea se va aplica precum… până în prezent, fraierii să plătească, șmecherii NU… 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.