Dacă suferiți cu inima vă sfătuim să NU citiți acest articol: – Halloween la superlativ!

De ce se tem oare românii de Halloween când folclorul lor este ticsit de jocuri și măști deloc ”ortodoxe”? Să amintim jocul de-a urșii, bâtele în cap, capra și câte altele…

Toți par oripilați de obiceiurile altora dar sfințesc pe cele proprii… Oare să duci copiii la pupatul moaștelor este ceva mai puțin horror?


Totuși, această familie a cărei operă fotografică o vom prezenta mai jos, parcă întrece orice așteptare. O lume nebună, nebună, nebună…

…Nu citiți mai departe dacă aveți probleme cu inima…


Tocmai la timp pentru Halloween, Tiffany Renfroe a creat o ședință foto originală unde tatăl și fetița lor captează multă atenție pe social media.

Renfroe deține o afacere în domeniul fotografiei și a dorit să facă o sesiune foto specială pentru soțul ei care …are pasiune pentru filmele horror.

Așa că l-a îmbrăcat pe el și pe fiica lor de 10 luni în… zombie.

Pentru înregistrare, copila lui Renfroe nu s-au temut nicio clipă în timpul filmărilor și toate recuzita a fost comestibilă, realizată chiar de Renfroe.

„Niciun copil nu a fost rănit în acest reportaj foto. Nu a fost folosit niciun contact, până și ochii au fost schimbați. (Deși mă face să râd pentru că a încerca să-ți imaginez punerea lentilelor de contact în a unsprezecea lună de viață este hilar)”.

„Niciun copil nu s-a temut în acest joc, copiii noștri sunt obișnuiți cu mascarea (tăticul o poartă practic pentru a dormi), obișnuiesc să se îmbrace și Oakley nu este altfel, chiar dacă este intrigată de toate ce nu îi este frică. Oakley era înnebunită doar că nu i-aș da toate gâdilelile! Chiar și Kaiden (de 10 ani) și Gib (de 5 ani) au fost în spatele scenei, ajutând.”

Renfroe a declarat pentru media că speră că jocul ei îi va inspira pe alți părinți să devină creativi și să se distreze cu familia.

„Au fost plimbări pe drumurile de la țară, o mulțime de râsete și chicote, muzică de Halloween, multe gustări, chiar din recuzita mea, aventuri în pădure pentru a descoperi animale sălbatice. Toate împreună.”

„Orice ai alege să faci cu copiii tăi, fă ceva cu ei!” adăugă ea. „Copiii au nevoie de timpul nostru, au nevoie de noi, au nevoie de râsete, chicote, îmbrățișări și aventură! Asta își vor aminti! Nu își vor aminti să fi mâncat prăjituri și fructe de pădure din unele intestine false până când fotografiile nu vor fi împărtășite la căsătoria sa”.

E!… Cum comentați acum acest joc sinistru de-a Halloween-ul? Ași face asta acasă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.