Dana Nălbaru vede altfel viața de familie

S-a retras de mult și de pe scenă și din viața publică și s-a dedicat exclusiv familiei care este centrul universului său. Dana Nălbaru nu pune preț pe gura lumii și nu se leagă de relații care nu-i mai spun nimic, ci merge mai departe fără prejudecăți și cu încredere. Într-un interviu acordat recent publicației Adevărul, Dana a vorbit despre familie și planuri de viitor. Cu un look fresh, artista mărturisește că viața ei acum nu se ghidează după prejudecăți.

După ani de absență din viața publică, Dana anunță că, în curând, va lansa un proiect muzica cu un producător la Londra. ‘Nu are un scop comercial’, explică artista și ‘nici nu o să apar pe scenă așa cum s-a obișnuit publicul cu Hi-Q’.

Familia rămâne prioritatea pentru ea și, pentru prima dată, a vorbit despre Roxana, fetița de etnie romă pe care a adoptat-o. De ce a mai adus în familie un copil, când deja ea și Dragoș aveau doi?

‘Gândul de a adopta a existat dinainte de a avea copilul nostru. Am vrut să salvăm o viață’, a explicat Dana. Roxana, fetița adoptată de ea și de Dragoș Bucur, este de etnie romă și, așa cum era de așteptat, au existat prejudecăți în acest sens. Dana și Dragoș au trecut peste ele.

‘Am accesat lista copiilor greu adoptabili și am găsit-o pe Roxana. În patru luni ne-am cunoscut cu ea și, la câteva săptămâni de când am cunoscut-o, a venit la noi și a rămas la noi. (…) Nu mă tem de nimic, nu mă interesează ce cred oamenii din jur. Nu sunt rasistă. Împreună cu Dragoș, o să o ajutăm să treacă peste toate problemele’, a spus Dana Nălbaru.

Ea, copiii și soțul ei, actorul Dragoș Bucur, călătoresc mult în afara țării. De multe ori s-a speculat că se mută definitiv din România, dar de fiecare dată s-au întors. Cu toate acestea, la fel ca și plecările, nici rămânerea în țară nu sunt definitive. Ea și Dragoș ar schimba România, mai ales la bătrânețe.

‘Încă ne gândim dacă rostul nostru la bătrânețe este aici. Mă sperie gândul că, la bătrânețe, trebuie să ajung la mâna sistemului sanitar de aici’, spune Dana Nălbaru.