De ce se protesteaza împotriva Green Pass?

vaccinurile
informații despre vaccin

De ce se protesteaza împotriva Green Pass?

În lumea întreagă tot mai mulți oameni ies în stradă să protesteze împotriva green pass și a obligativității vaccinării.

Vaccinurile anticovid ajută un infectat să nu aibă efecte foarte grave, să scape eventual de spitalizare și de moarte și nu este deloc un lucru de ignorat.

Cine s-a vaccinat și-a diminuat șansa să moară din cauze covid, în cazul în care ar intra în contact cu acest teribil virus.

Transmisibilitatea acestei variante recente, delta, este uriașă, contagioziatatea oricum este mare și pentru celelalte versiuni inițiale ale virusului.

Nu este deloc suficientă nicio precauție: distanțiere, purtatul măștii, spălatul pe mâini, VACCINAREA … șansa să iei virusul este alarmant de mare.

Cei vaccinați, dacă sunt contaminați, pot transmite virusul altor persoane în mod egal cu cei DELOC vaccinați.

Pornind de la faptul că vaccinarea este o chestiune de protejare personală asupra efectelor virusului, odată vaccinat nu se exclude contagierea și nici transmiterea, ce sens are acel Green Pass?

Împărțirea lumii în vaccinați și nevaccinați, ca fiind două caste antagoniste, în vreme ce aceeași contagiozitatea îi amenință în mod egal, este percepută ca un abuz săvârșit de guverne.

Educarea oamenilor să se vaccineze pentru a nu suferi efectele virusului este o chestiune de obligație pentru orice putere în stat.

Devine chiar o obligație civică să informăm corect oamenii de ce să se vaccineze.

Dar, obligarea și condiționarea vaccinării prin acel Green Pass și interzicerea nevaccinaților în școli, instituții, mijloace de transport, clădiri, întruniri, restaurante și altele, este un abuz nemaîntâlnit și este executat cu supunere de către guverne la ordinul, probabil, al BigFarma sau altele la fel de nelegitime.

BigFarma are interesul financiar să vândă întregii planete vaccinurile. Vacinuri care, în mod clar, ajută oamenii, DAR nu pot fi obiectul sau prilejul unei obligații.

Dacă mă vaccinez mă protejez pe mine de efectele cumplite ale virusului, este ca și cum mă las de fumat  pentru ca să nu fac cancer pulmonar sau nu mai beau să nu fac ciroză… sau iau un anumit medicament profilactic…!

De ce nu se interzice fumatul și alcoolul la nivel global? Acestea doua fac victime mai multe decât orice virus letal… Nu există vaccin antifumat sau antialcool!

Se motivează ridicol prin faptul că fumatul și consumul de alcool sunt OBȚIUNI PERSONALE, niște alegeri și că NU AR FI CONTAGIOASE

Păi și dacă mă vaccinez anticovid tot POT TRANSMITE VIRUSUL, dacă îl transmit și vaccinul nu ajută la asta, este ca și cum aș fuma lângă un nefumător!

Este foarte justificat un astfel de Green Pass numai și numai dacă vaccinurile împiedică total contagierea și transmiterea virusului.

În concluzie, au dreptate cei care protestează și cer demisia guvernelor iar aceste guverne au de dat socoteală la un foarte necesar Tribunal (precum cel care a fost la Nürnberg) pentru daunele cauzate economiei, siguranței și chiar sănătății cetățenilor.

Pentru medicii care nu au tratat bolnavii covid, deși există tratamente, și pentru îngroparea fără autopsie a morților covid, nu există nicio pedeapsă pe măsura acestor fapte…

NU au nicio scuză, alinierea la cine știe ce protocol este lașitate … Orice medic din lumea asta este supus doar unui singur jurământ.

Educația oamenilor este fundamentală, tratamentul bolnavilor este o obligație, asigurarea condițiilor de vaccinare pentru cei care doresc, este o obligație pentru orice guvern.

Rolul executivului este să asigure împlinirea legilor adoptate de Parlament, nu să dea ordonanțe abuzive, să discrimineze cetățenii, să creeze haos economic.

OMS doar ”recomandă”, nimic nu are caracter de lege din ceea ce emite această asociație mondială…

Guvernele însă, execută comenzile unor puteri obscure! ”Execută” la propriu cetățenii…

Imunizarea de grup nu o poate determina vaccinurile, ci infectarea și supraviețuirea după infectare, vaccinurile pot doar să diminuieze efectele catastrofale ale virusului.

Așadar, oameni buni, vaccinați-vă pentru ca atunci când luați virusul, efectele lui nu vă vor doborî.

Prin asta nu ajutați pe cei dragi sau pe cei din jurul vostru, (decât că nu le sunteți prilej de doliu!). Deci, vă ajutați doar pe voi înșivă.

Faptul că v-ați vaccinat (și eu sunt unul dintre voi) nu vă dă niciun drept de superioritate față de cei nevaccinați. Și noi transmitem virusul la fel ca ei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.