„De data aceasta cursa este gratuită“ – noaptea, duce acasă cu taxiul o fată beată și o violează

Un șofer de taxi abuziv, egiptean, de 61 de ani, a fost arestat  de către poliție pentru că a violat o clientă de 20 de ani la Milano. S-a întâmplat în noaptea de 16 iunie. Tânăra, după ce a petrecut seara cu niște prieteni, căuta un taxiu să meargă acasă. Numai când s-a trezit, a observat că a fost violată de bărbatul care a profitat de starea ei de beție.

„De data aceasta cursa este gratuită“ – „De data aceasta cursa este gratuită“, este fraza pe care șoferul de taxi abuziv a spus tinerei atunci când ea a încercat să achite cursa. Ea avea numărul de telefon al taximetristului, deoarece în alte momente a mai fost acompaniată acasă, dar întotdeauna în compania și a altor persoane. De data aceasta, fata de 20 de ani a fost singură și foarte beată, până la a-și aminti abia în ziua următoare unele fragmente ale nopții. Printre acestea se află fraza pe care șoferul de taxi i-a spus-o când a lăsat-o acasă. Violența a avut loc într-un loc de parcare nu departe de apartament. Înregistrările telefonice și rezultatele (pozitive) ale testelor ADN pe corpul victimei și pe tricou au fost fundamentale pentru investigații.

Victima a spus că a petrecut seara cu prietenii la discoteca „Old Fashion”, continuând să danseze și să bea până la ora 4.45 dimineața, chiar și după ce grupul mic cu care venise aici plecase acasă. La acea vreme, ea a plecat și apoi s-a oprit să mănânce un sandwich la un chioșc, lângă local, unde s-a întâlnit cu bărbatul care s-a oferit să o ducă acasă. Fata, care, la fel ca multe fete care frecventează cluburi de noapte din Milano, era în posesia telefonului mobil al șoferului de taxi abuziv care obișnuia să atragă clienți în zona cluburilor.

Înainte de a ajunge la destinație, totuși, omul s-a oprit într-o parcare izolată din zona Bicocca și a violat-o în timp ce era practic inconștientă din pricina alcoolului consumat în exces. În dimineața următoare, amintirile începură să se înflorească și, în curând, fata își dădu seama cât de mult a suferit.

Carabinierii investighează acum dacă arestatul (văduv, cu copii, care locuiește în Milano de peste treizeci de ani) poate fi responsabil și pentru alte violențe.