Demi Moore – mărturisește unele dintre momentele ei grele

Demi Moore își amintește că și-a salvat mama dintr-un șoc supradoză de droguri încă la o vârstă fragedă: „Copilăria mea s-a terminat atunci”

Demi Moore mărturisește unele dintre momentele ei grele în numărul din octombrie al revistei prestigioase Harper’s Bazaar

Actrița, în vârstă de 56 de ani, pe coperta numărului din octombrie a revistei Harper’s Bazaar, în interiorul paginilor descrie în detaliu momente cu mama ei, Virginia King.

King a suferit de o supradoză de droguri când Moore era încă un copil, moment care a transformat-o pe fată în ceea ce va deveni ulterior.

„Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că-mi foloseam degetele, degetele mici ale unui bebeluș, pentru ca să-i scot din gură pastilele pe care mama a încercat să le înghită în timp ce tatăl meu îi ținea gura deschisă și îmi spunea ce să fac”, a spus Moore.

Ea a adăugat: „Ceva foarte adânc în mine s-a mișcat și de atunci și nu s-a mai șters niciodată. Copilăria mea s-a terminat în acel moment.”

Actrița a mers la reabilitare pentru dependența de droguri și alcoolism la mijlocul anilor ’80. În ianuarie 2012, după luni întregi de petrecere și pierdere în greutate drastică, Moore s-a prăbușit în convulsii la domiciliul ei din Los Angeles și a fost internată la spital înainte de a merge la reabilitare pentru dependență și tulburări alimentare, potrivit unor surse de la acea vreme.

Demi Moore, despre vindecarea ei: „Am fost într-un vârtej, pe o cale de adevărată autodistrugere”

Moore a vorbit și despre luptele sale în timpul discursului său de acceptare ca femeie a anului în cadrul prânzului 29 al Premiilor Peggy Albrecht Friendly House din octombrie 2018.

„Simt că există momente decisive în viața noastră care modelează cine suntem și direcția în care mergem, iar la începutul carierei mele călătoream pe o cale de autodistrugere adevărată și, indiferent de succesele pe care le-am avut, nu am să se vadă asta niciodată suficient de bine”, a spus ea.

”Nu am pus absolut niciun preț pe mine”, a continuat Moore. „Și această cale autodistructivă, foarte rapidă … m-a dus către un adevărat punct de criză. Și la vremea respectivă motivul nu era clar – poate că a fost o intervenție divină – dar doi oameni pe care abia i-am cunoscut au venit în întâmpinare și au luat poziție pentru mine și mi-au oferit o oportunitate”.

De fapt, a fost mai mult ca un ultimatum …  dacă tot nu am murit, mai bine să răspund prezent”, a mai spus ea. „Mi-au oferit ocazia să redirecționez cursul vieții mele înainte de a distruge totul. În mod clar, au văzut mai mult decât am văzut eu la mine. Și sunt atât de recunoscătoare pentru că fără această oportunitate, fără încrederea lor în mine, nu aș fi astăzi aici.”

Cartea de memorii Moore’s Inside Out se va afla în librării – va fi disponibilă și online – începând cu 24 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.