Dezbatere: Comuniștii NU ar avea voie să uniformizeze lumea, Capitaliștii însă DA?

haine de hamali

Vă amintiți uniformizarea îmbrăcămintei de pe vremea lui Ceaușescu? Modelul acela folosit și astăzi în țările comuniste.

Ei bine, nu fac deloc un ELOGIU acelei mode, nu sunt adeptul ideologiilor comuniste, nici atât nostalgic sau simpatizant lui N.C., sau altui scelerat ca el.

Doar vă semnalez imensa ipocrizie a oamenilor: pe de o parte, majoritatea au manifestat la vremea aceia cum că uniforma distruge personalitatea individului, că fiecare este liber să se îmbrace (sau dezbrace) cum poftește… just, aparent just, fiindcă pe de altă parte, îndoctrinabili sclavi ai modei, oamenii de pe planetă se îmbracă în ”haine albastre” sau, mai exact, în ”pantaloni albaștri” scump plătiții Blue jeans – celebrii blugi… (despre istoria acestor haine, dacă ați fi citit, ați fi știut deja faptul că inițial erau salopete de muncă pentru docheri, pentru hamali… astăzi, de bună voie, cu toții sunteți îmbrăcați ca niște hamali…!!!)

Oare cum de nimeni nu a sesizat uniformizarea asta atât de scump plătită? De ce îmbrăcămintea comunistă, și astăzi folosită în multe țări comuniste, vă face ”scârbă” iar mania blugilor nu?

Nu văd nicio diferență din punctul de vedere al uniformizării… Ia să vă văd, cum comentați asta:

Comuniștii nu ar avea voie să uniformizeze lumea, capitaliștii însă foarte DA?