Dezvăluiri: data ”lansării” coronavirsului este cu DOUĂ LUNI înainte

Potrivit OMS: Virusul a apărut la Wuhan în decembrie: prima victimă din țară a fost confirmată la 11 ianuarie și prima moarte în afara granițelor din Thailanda, la 13 ianuarie. Apoi, există cazuri, printre altele, în SUA, Franța și Italia. La 30 ianuarie, OMS declara urgenta globala …și totuși…

„Pentru a ne înțelege – spune dr. Galli – virusul a venit din est, vorbim de cel ‘italian’ dar a fost găsit la italieni care nu par să fi avut contact cu China – adică cu țara în care s-a născut problema – dar care au fost infectați aici, infectați de alte persoane despre care nu știu dacă au călătorit sau nu în China. Deci este un virus care a circulat în Italia„.

Secvența moleculară a virusului servește pentru a înțelege cum și când a apărut infecția. „Cu aceasta, poate, de asemenea, putem da o mână cercetărilor viitoare despre vaccinuri, deoarece avem încă varianta posibilă a Italiei”, spune Dr. Galli.

 „În ceea ce privește tulpinile italiene – concluzionează el – dar și mai mult, pe secvențele care vor fi posibile și pe care le extragem împreună cu alte laboratoare din eșantioane de pacienți, vom putea reconstrui evoluția virusului în Italia și vom vedea dacă putem înțelege prin această evoluție atunci când este posibil data sosirii sale în țara noastră „.

„Laboratorul nostru tocmai a publicat un studiu pe 52 de secvențe virale, toate obținute în China, ceea ce ne-a permis să datăm între sfârșitul lunii octombrie și prima jumătate a lunii noiembrie apariția virusului ca un virus capabil să infecteze oameni” .

Dr. Massimo Galli, directorul Institutului de Științe Biomedicale al Spitalului Sacco din Milano, care explică pentru NewsMediaset cum el și echipa sa au reușit să izoleze tulpina coronavirusului italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.