Directorul unui spital din Rusia, Dr.Yelena Nepomnyashchaya, a căzut de la etajul cinci în mod MISTERIOS

Dr.Yelena Nepomnyashchaya, în vârstă de 47 de ani, a căzut de pe o fereastră de la etajul cinci al Spitalului Regional Krasnoyarsk destinat pentru veteranii de război, după ce a vorbit cu șeful departamentului de sănătate din regiunea Krasnoyarsk, potrivit TVK.

Dr. Nepomnyashchaya a propus o altă clădire a spitalului destinată să adăpostească 80 de pacienți infectați din cauza lipsei de echipament de protecție și a lipsei de pregătire adecvată a personalului, TVK a menționat o sursă fără nume. Ceea ce nu a fost pe placul Puterii!…

„Poate că acestea au fost circumstanțele care au determinat-o pe femeie să efectueze un act disperat”, a spus sursa.

Regiunea Krasnoyarsk aflată la peste 4.000 de kilometri est de Moscova este printre cele 20 de teritorii cele mai afectate din Rusia, cu 527 de cazuri și cinci decese înregistrate începând de luni.

O sursă nenumită din Poliție a declarat ziarului de investigație Novaya Gazeta că o anchetă este încă în desfășurare, dar rezultatele preliminare nu au arătat semne ale unei crime.

Accidentul cu Nepomnyashchaya urmărește o serie de morți misterioase – oameni căzând de la fereastră, mai ales în rândul jurnaliștilor ruși din ultimii ani.

Canalul TVK a raportat că tragedia s-a produs în timpul unei teleconferințe cu șeful Ministerului Sănătății regionale, Boris Nemik, în care „au discutat despre reprofilarea uneia dintre clădirile spitalului (pe strada Vilsky) pentru a primi pacienți cu coronavirus – până la 80 de pacienți vor să fie găzduiți acolo ”.

„Directorul, Dr.Yelena Nepomnyashchaya, s-a opus din cauza lipsei grave de echipament de protecție și a lipsei generale de pregătire a personalului instituției medicale, cu toate acestea nu a mai fost posibil să împiedice decretul privind schimbarea profilului spitalului”, spune TVK.

Și – concluzia: „Probabil asta a determinat-o să facă un astfel de pas”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here