Doamnele au încă o „concurență” acerbă!

Păpușa gonflabilă romantică. Nu se lasă prea ușor fără să… îi faci curte!… Poate întreține conversații filozofice, culte, are senzori în anumite zone ale corpului ei artificial care, la atingere, o face să fie sensibilă și …multe alte opțiuni la alegere și în funcție de buget! Costă între 1500 și 8000 de euro.

Este vorba de Samantha, iar numele acesta poate fi personalizat, la alegerea clientului. Este creația inginerului spaniol Sergi Santos de la Syntheya Amatus.

Într-o lume în care femeile își găsesc din ce în ce mai dificil un bărbat activ sexual, fie și pentru faptul că durata activă la bărbați este mai scurtă, fie și din cauza creșterii numărului bărbaților care au alte opțiuni non-hetero, ori multe alte dificultăți, experiențe eșuate și compatibilități de cuplu, iată că apar felurite jucării năstrușnice menite să facă o …concurență… femeii, mergând până la inteligențe artificiale, androizi, roboți și așa mai departe, imaginându-ne viitorul familiei astfel: apartament …gonflabil: pereche gonflabilă, copii gonflabili, soacra …gonflabilă!… Putem să ne așteptăm și la căsătorie și adopție – nu-i așa? –  în numele Libertăților tot mai des invocate…

O altă constatare survine firesc: bărbații au nevoie de …o întreagă… femeie, atunci când alegerea este una gonflabilă, pe când femeile se limitează doar la o anumită parte a corpului când substituie bărbatul cu …un obiect artificial… și nu pretind obiectului respectiv prea multe funcții …intelectuale…!!!

Probabil puțini vor solicita o femeie gonflabilă cicălitoare dar vor trebui tot ei mereu să facă menajul casei, dar mai ales să fie văduviți de misterul și farmecul pe care îl are o femeie vie, să nu mai spunem și de sentimentele autentice. Încotro ne îndreptăm, rămâne de văzut!…

_________________________________________

Orice sugestie sau comentariu ne-ar ajuta să îmbunătățim ziarul. Iar dacă poți considera articolul interesant și demn să îl afle și alții, te rugăm să îl distribui, ai aici mai jos butoanele anume. Mulțumim.

Facebook Comments