Doi bărbaţi, tată şi fiu, au ucis un poliţist şi l-au mâncat!

Ce au păstrat din cadavru este şocant

Cadavrul unui poliţist dat dispărut pe 4 octombrie a fost descoperit într-un beci din Saltivka, estul Ucrainei. Bărbatul în vârstă de 45 de ani avea tăiate bucăţi din picioare şi coaste.

Descoperirea cutremurătoare a fost făcută de localnici. Ultimele persoane care l-au văzut susţin că bărbatul stătea la un pahar de băutură cu cei care i-au devenit călăi. Bărbaţii, tată şi fiu, s-au trezit cu oamenii legii la scurt timp după ce cadavrul a fost găsit.

În apartamentul în care locuiau cei doi, poliţiştii au făcut o altă descoperire macabră. Capul poliţistului. „Ne-am uitat la cadavru şi ni s-a părut că lipseşte capul. Poliţia a confirmat ulterior că era decapitat. Apoi, după ce pantalonii s-au tras, am văzut că erau tăiate bucăţi de carne.”, a mărturisit o localnică, una dintre persoanele care au descoperit cadavrul, potrivit thesun.co.uk.

Fiul în vârstă de 20 ani a confirmat faptul că împreună cu tatăl său, a mâncat din corpul poliţistului. Se pare că cei doi păstraseră tot trupul neînsufleţit în apartament, dar când nişte rude şi-au anunţat vizita, l-au dus în beciul în care a fost găsit.

Articolul precedentMetoda ‘Accidentul’, pe internet. Falși binefăcători vor să obțină date despre conturile utilizatorilor
Articolul următorDin cabinete lipsesc mai multe vaccinuri pentru copii
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

1 COMENTARIU

Comments are closed.