Doi bărbaţi, tată şi fiu, au ucis un poliţist şi l-au mâncat!

Ce au păstrat din cadavru este şocant

Cadavrul unui poliţist dat dispărut pe 4 octombrie a fost descoperit într-un beci din Saltivka, estul Ucrainei. Bărbatul în vârstă de 45 de ani avea tăiate bucăţi din picioare şi coaste.

Descoperirea cutremurătoare a fost făcută de localnici. Ultimele persoane care l-au văzut susţin că bărbatul stătea la un pahar de băutură cu cei care i-au devenit călăi. Bărbaţii, tată şi fiu, s-au trezit cu oamenii legii la scurt timp după ce cadavrul a fost găsit.

În apartamentul în care locuiau cei doi, poliţiştii au făcut o altă descoperire macabră. Capul poliţistului. „Ne-am uitat la cadavru şi ni s-a părut că lipseşte capul. Poliţia a confirmat ulterior că era decapitat. Apoi, după ce pantalonii s-au tras, am văzut că erau tăiate bucăţi de carne.”, a mărturisit o localnică, una dintre persoanele care au descoperit cadavrul, potrivit thesun.co.uk.

Fiul în vârstă de 20 ani a confirmat faptul că împreună cu tatăl său, a mâncat din corpul poliţistului. Se pare că cei doi păstraseră tot trupul neînsufleţit în apartament, dar când nişte rude şi-au anunţat vizita, l-au dus în beciul în care a fost găsit.

1 COMENTARIU

Comments are closed.