Doi frați calabrezi uciși în Sardinia – făptașul a mărturisit

Trupurile fraților Davide și Massimiliano Mirabello, în vârstă de 40 și 35 de ani, ucise la 9 februarie la Funtana Pirastu…

…au fost găsite într-o zonă rurală din zona municipală Dolianova.

Fuseseră ascunse în vegetația densă a zonei, nu departe de un drum care se reîntâlnește cu cel în care s-a găsit mașina lor, incendiată.

Carabinierii i-au găsit ieri după-amiază. Scrie presa locală.

În această dimineață, într-o videoconferință între Palatul de Justiție și închisoarea din Cagliari, Joselito Marras, de 52 de ani…

…arestat acum două săptămâni împreună cu fiul său Michael, 27 de ani…

…a făcut declarații pentru pm Gaetano Porcu, șeful anchetei. După interogatoriu, carabinierii au început căutarea.

Cadavrele celor doi frați de origine calabreză, Massimiliano și Davide Mirabello, în vârstă de 35 și 40 de ani, au dispărut din Dolianova, sudul Sardaniei, fiind găsite duminică 9 februarie.

Fuseseră ascunse în tufișurile dintr-o zonă rurală, nu departe de oraș.

Cele două cadavre au fost descoperite datorită mărturisirii lui Joselito Marras, vecinul fermei victimelor, arestat împreună cu fiul său Michael.

Ieri, bărbatul, apărat de avocata Maria Grazia Monni, a cerut să fie interogat, iar astăzi a fost audiat în videoconferință de procurorul de la Cagliari Gaetano Porcu.

În cele două ore ale interviului, Marras a mărturisit că i-a ucis pe cei doi frați, spunând că a acționat complet singur și că…

…a ascuns apoi cadavrele într-o zonă rurală aflată la aproximativ trei kilometri de orașul Dolianova, indicând anchetatorilor locul exact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here