Doi soți în vârstă au murit după ce au fost loviți de un tren de marfă în timp ce se aflau în mașina lor

CASTELVECCANA (VARESE) – o mașină a fost strivită de un tren de marfa în Castelveccana (Varese).

Cei doi oameni care au fost în mașină au murit. Conform rapoartelor inițiale, mașina venea dinspre Via Europa, de pe un drum mai sus și a fost lovită de convoiul care venea în acel moment.  Mai multe vehicule de pompieri și salvare au fost la locul locului.

Un cuplu în vârstă a murit. Doi soți în vârstă au murit după ce a fost lovit de un tren de marfă în timp ce se aflau în mașina lor, în Castelveccana (Varese).

Linia de cale ferată Luino-Laveno Mombello a fost închisă și au fost perturbări majore de trafic pe drumul provincial. Victimele sunt Roberto Belsanti, de 82 de ani, și soția sa Marisa Milani, de 81.

Mașina cu cuplul în vârstă la bord, din motive încă rămase să fie stabilite, a venit de pe un drum perpendicular din provincie, care intersectează linia de cale ferată. Mașina venind de pe șosea, s-a izbit ca un glonț în șine, nu a permis mecanicului trenului să frâneze, pentru a evita impactul.

Impactul devastator a distrus mașina și a ucis cuplul. Ambulanțele au fost inutile, dar un pic mai târziu, au asistat mecanicul trenului și pe cei doi colegi care au fost cu el în cabină, toți în stare de șoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.