Doi tineri polițiști au UIMIT bucureștenii prin gestul lor

Pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne este o postare despre un gest simplu, curat, frumos, firesc…

”Silviu și Sorin veneau de la un accident și mergeau spre Piața Presei Libere, unde au fost repartizați în acea zi.
La ieșire din Pasajul Obor au văzut o mașină, cu luminile de avarie în funcțiune, care se strecura printre celelalte autovehicule din trafic.
– Sigur se întâmplă ceva, a spus Silviu. Hai să vedem!
La primul semafor i-au ajuns din urmă.
– Bună ziua! De ce mergeți cu avariile? S-a întâmplat ceva?
– Copilul meu s-a lovit la cap și sunt în drum spre spital! E aici, pe bancheta din spate, nu știu cât de grav e! Sunt disperat, mă înțelegeți?
– La Grigore Alexandrescu mergeți?
– Da! N-am mai sunat la salvare pentru că suntem destul de aproape.
– Mergeți după noi! Vă însoțim până la spital. O să pornim semnalele luminoase și o să o luăm pe linia de tramvai ca să ajungem mai repede.
După câteva minute, ajung în fața spitalului, iar polițiștii le indică părinților pe unde să intre spre camera de gardă.

Gestul lui Silviu și Sorin este unul simplu, dar care dovedește că există și polițiști care își înțeleg menirea, aceea de a fi mereu alături de oameni și de a întinde o mână de ajutor celor aflați într-o situație dificilă.

Domnule Adrian Laceanu, doamnă Stanica Milena, ei sunt polițiștii cărora le-ați adresat mulțumirile dumneavoastră. Permiteți-ne să le alăturăm și pe-ale noastre! Mulțumim, Silviu și Sorin, pentru modul exemplar în care vă faceți meseria!”

Am căutat și pe profilul de Facebook al familiei în cauză.

Iată ce scrie familia pe contul de Facebook: ”Ieri am avut neplăcerea să ajungem cu cel mic la Grigore Alexandrescu (spital NB), deoarece a dorit să vadă ce e mai tare, poarta metalică sau capul lui. Cum rezultatul este de așteptat, că doar nu a jucat România cu Malta, Andru a avut de suferit.
După oprirea sângerării am băgat băiatul în mășină și hai rapid la spital, cu avarii dar circulând regulamentar.
După 2 semafoare hop și un echipaj, să mă atenționeze de avarii. Le-am explicat ce a pățit băiatul și că nu am vrut să solicităm ambulanță pentru că și așa sunt puține ambulanțe în București, iar reacția lor, de admirat, a fost să-i urmez escortându-ne până la spital. Mulțumim pentru gestul făcut.”

Așadar, să nu scăpăm astfel de ocazii, promovând modelele corecte de urmat. Acești tineri polițiști sunt oameni normali și de asta avem nevoie, de o astfel de NORMALITATE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.