Două cadavre ieșite la suprafață din râul Po: unul nu are cap și nici brațe

Două cadavre au ieșit din apele râului Po, în Italia, la nici măcar două ore distanță unul de celălalt, în seară zilei de luni, 8 octombrie, la delta căii navigabile, în provincia Rovigo.

Primul corp, găsit în jurul orei 19.30, a fost găsit între orașele Porto Tolle și Taglio Po, fără cap și fără membrele superioare, acoperite cu fâșii de haine.

Potrivit unei prime evaluări a celor de la medicina legală, având în vedere starea evidentă de descompunere, cadavrul pare să fi fost în apă pentru o lungă perioadă de timp, cel puțin începând din luna ianuarie și ar putea să fi căzut în apă mult mai la vest, apoi purtat de curent spre delta râului. Imposibil în momentul de față determinare detalii asupra persoanei.

Al doilea corp a fost găsit câteva ore mai târziu, în jurul orei 21.15, lângă Corbola. Din primele ipoteze ar fi un vârstnic de 82 de ani care a murit ieri la Ro Ferrarese. Procurorul a ordonat autopsia pentru ambele corpuri, iar în această chestiune investighează carabinierii. Vom reveni cu amănunte.