Dovada marii manipulări: un experiment la îndemâna oricui


Știm deja cu toții că orice căutare pe internet funcționează pe bază de cuvinte cheie, tags, keywords sau… spuneți-le cum vreți.

Vă invit acum la un experiment a cărui rezultat să-l comunicați aici mai jos, dacă nu cumva sunt în eroare și …am pierdut uzul rațiunii… Iată experimentul:

Dați o căutare pe google sau pe oricare alte motoare de căutare disponibile pe internet. Începeți cu argumente cum ar fi să zicem: steaua polară, aurora boreală, pești, varză, haine pentru copii, apa, mașini electrice, chiloți, egiptul antic, fasole, dinozauri, extratereștri, cezarul romei, muntele athos, și așa mai departe, orice vă trece prin minte că nu ar putea să aibă nicio legătură cu coronavirus, covid19, virus…

Pe browser vă vor apărea opțiunile: toate, fotografii, video, hărți, știri, mai multe… acum, selectați pe rând câte una dintre opțiuni… REZULTATUL:

Indiferent de cuvântul cheie căutat, motorul de căutare vă va arăta fie imediat, în prim plan, fie inserat printre rezultate, foarte multe trimiteri la coronavirus, virus, covid19, deși voi nu ați cerut deloc așa ceva…

De ce se întâmplă asta?

Nu este prima dată când urmăresc acest fenomen. Căutam diverse argumente și îmi apărea mereu altceva, foarte departe de ceea ce căutam.

Eu ceream argumente precum cele propuse vouă acum mai sus iar motoarele îmi arătau: Putin, Trump, Băsescu, Boris Johnson, Merkel (deși eu nici în ultimele luni nu am căutat așa ceva) sau rezultate privind tot ceea ce par a fi argumentele impuse ca psihoză media, manipulare. Dirijarea creierului să înghită altceva decât a cerut…

…este cum ai cere la magazin pâine și ți s-ar da cărămizi!…

Marea manipulare funcționează iar iată rezultatul: oamenii sunt din ce în ce mai timorați, mai îndobitociți, mai învrăjbiți, mai indiferenți la necazul altuia, mai umili supuși creduli ai marilor idei dorite de stăpânii care au armate de angajați puși doar să îți spele creierul prin orice mijloace.

Internetul este folosit de aproape toată lumea și cum avea să le scape acest mijloc din atenția lor dornică să ne controleze, să ne dirijeze într-acolo unde doresc? Cum crezi că s-a permis accesul larg la internet, pentru bunăstarea ta?

Nu sunt nici anarhist, nici speriat de 5G, nici novax, nici cârcotaș, ci un simplu observator al acestor realități induse, impuse, la tot ceea ce se întâmplă și este menit sa ne modifice sentimente, gânduri, credințe, comportamente, valori, manipulându-ne clipă de clipă pe toate canalele posibile.

Astăzi, privind la tv, pe rețelele de socializare, pe stradă, pe vehicule – toate reclamele la orice fac referire neapărat și la covid.

Orice secundă amintește de covid, până și soarele când răsare dimineața, razele lui desenează pe retina ta cozivi…

O psihoza atât de puternic indusă încât pare că până și Dumnezeu este de fapt un covid, universul este covid, nimic nu mai este fără covid… apa conține covid, mâncarea conține covid, aerul, cerul, pământul, iarba, orice viețuitoare depinde de …covid…


Gata, ajunge, ne-am săturat, încetați să ne mai bombardați psihologic. Deja încep să cred și eu de acum în teoria conspirație tocmai din cauza asta, prea ne manipulați…

Prea folosiți acest virus pentru a înrobi și mai tare oamenii de pe Terra.


Fiecare dintre noi avem astăzi misiunea să decovidizăm clipa, ziua, planeta. Să izgonim orice tablou înfricoșător din mintea și din inima noastră.

Destul, ajunge, gata… stop manipulării


La nevoie, vom izgoni covidizatorii sau… ne vom retrage noi în pustie numai să scăpăm de psihoza asta… oare nu ne dezmeticim din coșmarul ăsta?


Aștept chiar acum să mă contraziceți, să-mi dovediți că am luat-o razna și că, de fapt, totul este firesc, bine, corect, justificat… la voia și la plăcerea voastră… și că, de fapt, de grija noastră crapă guvernanții și puterile lumii.


Probabil, doar cei care nu folosesc tehnologiile, nu urmăresc media, trăiesc izolați prin munți, chilii sau locuri departe de societate, trăiesc cu adevărat o viață vie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.