Dragoste cu năbădăi: ea 50, el 76, și cadouri foarte scumpe… Ea, totuși, îl părăsește


Ei erau logodiți și se pare …îndrăgostiți! Sau, cel puțin, el a fost cu siguranță atunci când i-a dat o mașină și apoi 28 de mii de euro. Dar, chiar înainte de nuntă, ea a decis să îl părăsească fără a returna nici un dar prețios (costisitor). Cincizeci de ani, ea, 76 el, ambii din Torino. Soțul ratat a denunțat femeia și povestea a ajuns în instanță. Dar fosta iubită a fost achitată de acuzația de deturnare de fonduri.

Ei s-au întâlnit fiindcă erau vecini, în cartierul Mirafiori Sud. Povestea lor a fost similară cu cea a multor alte cupluri înainte el o curtează și apoi cadouri și în cele din urmă promisiunea căsătoriei. Există două particularități ale povestirii: cadourile u fost foarte scumpe și 26 de ani de diferență dintre cei doi amorezi.

Nu se poate spune, totuși, că acestea au fost motivele care au determinat-o pe femeie să renunțe la nuntă, fără a restitui ”flăcăului” generos fie mașina, fie banii. Ceea ce se știe cu certitudine este că omul a decis să o cheme în instanță, dar a reușit să …nu obțină nimic.

„Inițial, ea a fost acuzată de eludare a incapacității”, explică Stefano Gubernati, avocatul femeii. „Dar atunci am constatat că omul era perfect în grad de sănătate și conștiență”. Astfel, rechizitoriul a devenit posesie abuzivă, pentru că a obținut valori pe „nedrept” adică, acele cadouri ale ex-iubitului. Dar, în proces, chiar procurorii au cerut achitarea ei.