Dragoste cu năbădăi: ea 88 de ani, el 25 de ani

Ea 88 de ani, el 25 de ani …când totul a început: scurta lor poveste de dragoste se termină în instanță

Femeia, care are acum 91 de ani, a cheltuit 100 de mii de euro din economiile ei, într-un timp foarte scurt. Fiica a reușit până la urmă să o oprească.

La 88 de ani, și-a pierdut mințile, îndrăgostită de un bărbat de 25 de ani și, într-un timp scurt, a cheltuit 100 de mii de euro. Este povestea unei femei din Forlì, acum de 91 de ani. După o lungă bătălie legală, fiica ei de 63 de ani a reușit să-i interzică total accesul la contul bancar.

Litigiul a implicat, de asemenea, și un medic psihiatru, care a ajuns în instanță sub acuzația de fals ideologic pentru că a întocmit o apreciere eronată solicitată de Tribunal, în care a certificat luciditatea bătrânei.

Testele conținute în raportul pregătit de medic au fost completate, de fapt, de badanta (îngrijitoarea) femeii, spitalizată anterior pentru probleme psihice, care a și povestit apoi fiicei bătrânei ce s-a întâmplat.

Aceste fapte au determinat pe fiica de 63 de ani (care a obținut succesiv recunoașterea incapacității de consimțământ al mamei și numirea unui custode al bunurilor sale) să denunțe incidentul la Procuratură.

La ședința de deschidere a procedurii, judecătorul cheamă la bară mai întâi medicul psihiatru. Au fost audiate apoi fiica femeii și îngrijitoarea. La data de 9 mai, când a fost stabilită data următoarei ședințe a procesului, acuzatul, tânărul de 25 de ani, va apărea totuși pe postul de …martor. (tgcom24 – FOTO: un alt caz similar mai vechi, sursa internet.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.