Dublă sinucidere într-o cameră de hotel

Un bărbat și o femeie s-au sinucis împreună într-un hotel din Manhattan joi, iar detalii triste și ciudate continuă să apară după moartea lor. Potrivit Constant Report

David Koenig, de 33 de ani, și Ellen O’Meara, de 30, s-a spus despre ei că erau într-o relație de prietenie platonică și erau doi muzicieni avangardiști – înainte de a se sufoca folosind oxidul de azot și o pungă de plastic în Hotel Yotel din centrul Manhattanului.

Prietenii au declarat pentru New York Post că cei doi, care se întâlniseră cu aproximativ un an în urmă, au fost mereu profund deprimați și i-au întristat dar nu și surprins să afle despre sinucidere lor. „Este aproape ca și cum din prima zi când acești doi oameni s-au întâlnit, știau că vor muri împreună”, au spus ei Poliției.

Koenig și O’Meara au lăsat un bilet și un teanc de zece bancnote de 20 de dolari pentru camerista lor, care le-a descoperit trupurile în jurul orei 7:00.

Ușa de la camera etajului al XVIII-lea a fost blocată cu  folie de plastic, cu o notă atașată, pe care scrie: „Nu privi în spatele draperiei, suntem morți, ăștia (banii) sunt pentru tine“.

În ciuda avertismentului, doamna de la curățenie a intrat în cameră unde a găsit trupurile lui Koenig și al O’Meara, alături în pat, cu o pungă de plastic pe cap. Se spune că sacii aveau tuburi din plastic conducând spre două butelii de oxid de azot.

În interiorul camerei era o altă notă, mai detaliată, în care cei doi și-au cerut scuze pentru sinuciderea lor și au spus că pur și simplu nu mai doreau să trăiască. Ultima notă a lui Koenig și a lui O’Meara avea atașat și un testament.

Sub pat, Poliția a găsit o copie a cărții “Suicide and Attempted Suicide: Methods and Consequences” de Geo Stone. Capitolul despre sufocare era marcat.

O’Meara a fost descrisă de vecina ei din Park Slope ca fiind o persoană „foarte discretă”. „Ea nu a avut niciodată prieteni. Nimeni nu a văzut niciodată cu un băiat”, a spus Katherine Zeppelin, 54 de ani.

Ultimul SMS de pe telefonul lui Koenig era pentru basistul formației sale, „Cesspool”, pentru a-i spune că nu mai vine în studioul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here