După ultimii doi ani de la anunțul divorțului, Brad Pitt este pregătit să-și refacă viața

Dar și să se concentreze atât pe copii, cât și pe carieră.

După ce Angelina Jolie a depus actele de divorț în septembrie 2016, următorii doi ani din viața lui Brad Pitt au fost foarte dificili, potrivit surselor apropiate actorului. Dar cum o perioadă grea nu durează la nesfârșit, se pare că Brad și-a găsit motivația de a merge mai departe.

„Brad simte că viața lui începe să prospere din nou fără Angelina. Se simte mai sănătos, mai puternic și mult mai fericit decât era în urmă cu mulți ani”, le-a spus o sursă celor de la Hollywood Life. „A avut nevoie de mult timp ca să-și revină din viața trăită cu Angelina iar în privința anumitor aspecte, se simte schimbat de ea, ca și când niciodată nu va mai fi la fel”.

După nenumărate conflicte în lupta pentru custodia copiilor, Brad simte în sfârșit că se poate detașa de perioadele nefericite pe care le-a trăit și se poate concentra pe ceea ce-l interesează cu adevărat. Brad filmează alături de nume renumite din cinematografie filmul regizat de Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood”. „Se simte liber să-și aleagă proiectele în care vrea să fie implicat fără să se consulte cu Angelina mai întâi”, a adăugat sursa.

În ultimul timp, Brad a petrecut mai mult timp alături de cei șase copii ai săi, deși cuplul nu a ajuns încă la o înțelegere legală în ceea ce privește frecvența vizitelor actorului. Se pare că Brad este pregătit să se implice într-o relație, căutând o femeie „sexy, inteligentă, amuzantă și ambițioasă”, potrivit prietenilor apropiați acestuia. „Deși este conștient că nu o va putea înlocui pe Angelina, este împăcat cu acest gând. Nici nu încearcă să o înlocuiască, este entuziasmat să cunoască pe cineva diferit și nou”.

Cu toate acestea, Angelina nu se poate imagina alături de un alt bărbat, cel puțin deocamdată, prietenii apropiați declarând că se concentrează pe creșterea copiilor și carieră.