Ea refuză o căsătorie forțată și să se convertească la islam iar el o aruncă de la etajul al doilea

Grave violențe împotriva unei femei creștine din Pakistan: ea refuză o căsătorie forțată și să se convertească la islam iar el o aruncă de la etajul al doilea.

Acum, Binish Paul, studentă de liceu, cu vârsta de 18 ani, se află în spital cu fracturi severe ale piciorului și a coloanei vertebrale.

„Familia mi-au cerut – declară avocata fetei, Tabassum Yousaf – nu numai pentru a-i sprijini din punct de vedere juridic, ci pentru a aduce în atenția presei internaționale  acest caz de persecuție și violență împotriva minorităților religioase“ .

Avocata se va întâlni în scurt timp Cardinalul Joseph Coutts, Arhiepiscopul de Karachi, numit de Papa Francis la ultimul consistoriu, pentru că astfel de cazuri trebuie să fie cunoscute și de către autoritățile bisericești și Vatican.

Pentru a spune povestea este fundația pontificală Aiuto alla Chiesa che Soffre. În plus față de violență – spune Tabassum Yousaf, de asemenea creștină – „familia victimei a primit amenințări din partea membrilor familiei agresorului”.