El 27 de ani, ea 12 – relație născută pe internet care i-a adus bărbatului …închisoarea… și nu doar atât

Un bărbat de  27 de ani, care și-a petrecut noaptea cu o fetiță de 12 ani, ”agățată” pe o aplicație web de întâlniri, după ce ea a pretins că are 19 ani, a fost încarcerat pentru doi și jumătate.

Carl Hodgson, de 27 de ani, a adus fata de 12 ani în apartamentul lui și i-a dat să bea alcool. Ea îi spusese pe web că are 19 ani și că este o „expertă”.

Hogdson a fotografiat cu telefonul o imagine explicită a fetei, pe care a trimis-o apoi la un prieten. A fost arestat o lună mai târziu, după ce mama fetei a aflat că fiica ei a intrat în rețeaua ei Wi-fi și a spus asta Poliției. El a recunoscut că a avut un act sexual cu fata și că a luat o imagine explicită a ei.

El a spus că nu știa adevărata vârstă a fetei și că ea i-ar fi sugerat să se întâlnească în apartamentul lui. Fata, care era cunoscută Poliției fiindcă dispărea în mod regulat de la domiciliu, a recunoscut că  s-a recomandat că ar avea 19 ani și că Hogdson nu știa vârsta ei reală.

Hodgson a fost obligat să semneze în registrul infractorilor sexuali, un registru care te stigmatizează pe viață. I-a fost interzisă apoi și apropierea de fete sub vârsta de 16 ani, fără permisiunea părinților timp de șapte ani și exclus pe viață de a dormi în aceeași casă cu o familie cu un copil sub 16 ani.

Judecătorul David Stockdale i-a spus lui Hodgson în timpul procesului la Manchester Crown Court:  „v-ați exprimat regretul și remușcările pentru acțiunile dumneavoastră și eu consider că sunteți sincer. Reclamanta a fost, din cauza vârstei sale, foarte vulnerabilă și, fără îndoială, a fost afectată din cauza ta. Aceasta este cea mai gravă infracțiune. Efectele asupra unui copil de o astfel de vârstă fragedă, după o faptă de acest fel, sunt bine cunoscute și bine documentate, iar aceste efecte vor dura pentru restul vieții oricăror victime minore.

S-a mai aflat că mama fetei ar fi dormit la etajul de jos al casei anume pentru a preveni ca fata să plece iar din casă, dar a observat în jurul orei 20,30 că fiica ei plecase deja.

Fata a refuzat să dea detalii despre ceea ce s-a întâmplat și nu a furnizat nicio declarației de impact. Un asistent social a spus că fata a fost  „foarte reținută” în a vorbi despre incident și că era „vulnerabilă” la momentul procesului.

Avocatul lui Hodgson: ”Nu există nici o dovadă că acest inculpat a căutat copii pentru satisfacție sexuală. Nu a fost intenția lui de a comite un act cu un minor – a fost o experiență înfricoșătoare pentru el. El și-a pierdut slujba, casa și are în plus acum stigmatul de pedofil”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.