Eleva bătută crunt pe holul liceului – internată, grav

O elevă, în vârstă de 15 ani, a fost bătută crunt după ce s-a certat cu o colegă. Totul s-a întâmplat pe holul unui liceu din Hațeg, după ce adolescenta și-a chemat în ajutor fratele, care a lovit-o serios. 

Adolescenta de 15 ani, care era elevă a Colegiului Național I.C. Brătianu din Hațeg, a fost internată în spital, după ce fratele unei colege a băut-o crunt. Ea a fost preluată de către o ambulanţă şi transportată la spitalul orășenesc, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, relatează Agerpres.

”În urma acestui incident, oamenii legii au demarat o anchetă. ”În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că pe holul unităţii de învăţământ, în cursul pauzei, a avut loc un conflict între două eleve, în vârstă de 15 şi 16 ani, iar una dintre ele, în vârstă de 15 ani, şi-a chemat în ajutor fratele în vârstă de 18 ani, deoarece se simţea ameninţată. Acesta, fiind elev al aceleiaşi unităţi şcolare, a venit în scurt timp şi a lovit-o pe eleva în vârstă de 15 ani, după care a ieşit în curtea unităţii şcolare”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Elevii implicați în acest caz vor fi consiliați psihologic, iar Inspectoratul Școlar s-a autosesizat, inspectorii solicitând lămuriri de la conducerea liceului.