ENERGIA VIE – BOALA  ȘI MAGNETISMUL

APA MAGNETIZATĂ – ENERGIE VIE – BOALA  ȘI MAGNETISMUL

Unele experimente au condus la  concluzia că fiecare celulă reprezintă un sistem electromagnetic echilibrat. O schimbare a încărcăturii electromagnetice a membranei celulare alterează genetica celulei și dacă nu intervine  nicio schimbare din afara sistemului, situația se înrăutățește  și celula moare.

Încărcătura  electromagnetică a unei celule sănătoase este egală cu 0,8 microvolți. Dacă sarcina scade, corpul se îmbolnăvește. În cazul unei tumori în stadiu avansat, sarcina electromagnetică a celulei stochează o valoare de aproximativ 0,2 microvolți sau chiar mai mică.

În caz de boală, este esențial să se blocheze scăparea electronilor și să se vindece starea celulelor dând  energie magnetică negativă. Bolile în stare avansată sunt întotdeauna însoțite de o scădere a electronilor. Rezistența unui câmp magnetic stimulează metabolismul celular și favorizează formarea  particulelor de proteine ​​(aminoacizi), care sunt responsabile de emisia electromagnetică. Boala este o pierdere a stări de echilibru, care se manifestă sub formă de durere și disconfort.

În caz de boală, electronii încărcați negativ care orbitează în jurul nucleului celulei încetinesc viteza de rotație și astfel ridică o barieră, un perete real care  în jurul nucleului celular devine din ce în ce mai dens.

Nucleul celular este independent de ceea ce se întâmplă în exterior și nu reușește să  găsească puterea necesară pentru a-și susține întreaga funcționalitate.

În acest fel se creează o scădere a încărcăturii electrice, nucleul celular își pierde  forța vitală, în consecință scade capacitatea de oscilație a metabolismului celular, va exista o oxigenare insuficientă, care se va evidenția în activitatea pulmonară și hematică.

Pot apărea simptome de meteoropatie, epuizare, migrenă, durere în gât, inflamație a tractului respirator și infecții de diferite tipuri.

Dacă electronii scad viteza de rotație, potențialul negativ al celulei este redus considerabil, rezultând o scădere a forței vitale. Printre factorii declanșatori se  includ lipsa mișcării și a oxigenului, alimentația necorespunzătoare, stresul emoțional, durerea și îngrijorarea, dar și consumul de alcool, nicotină și droguri.

Dacă volumul de energie continuă să scadă, nu va fi posibilă  prevenirea scăpării electronilor. Pentru a frâna  această situație, este necesar să alimentăm celulele cu energie negativă, cum ar fi cea emisă de Polul Nord.

Prin urmare, afirmăm că întregul corp uman poate funcționa eficient numai atunci când cele mai mici componente, adică celulele, sunt în stare bună. De exemplu: când apare o fractură osoasă, în primele 3 ore va exista o prevalență a încărcăturii pozitive + în țesuturi, după care organismul va necesita o polaritate – negativă.

APA MAGNETIZATĂ – Prin aportul obișnuit de cel puțin un litru de apă magnetizată pe zi, corpul este alimentat cu energie magnetică prețioasă, detoxificat și purificat.

Apa magnetizată combate formarea de pietre la rinichi și captează radicalii liberi conținuți în sânge și țesuturi, energia magnetică influențează mișcarea electronilor conținuți în moleculele de apă, le comandă și le activează din punct de vedere electromagnetic.

Apa magnetizată realizează un proces de purificare în interiorul organismului, crește vitalitatea prin susținerea activității renale și echilibrează starea acido-bazică.

La nivel metabolic, acidificarea stimulează sistemul nervos simpatic și provoacă crampe care pot produce opresiune cardiacă, migrenă, cefalee, hipertensiune sau meteoropatie. În anumite cazuri, acesta poate fi mai eficient decât magnetizarea externă.

Este vorba de o energie magnetică care determină caracterul motor al electronilor din moleculele de apă, ordonându-le, ceea ce aduce beneficii întregului corp. O supra-magnetizare a corpului este exclusă în urma consumului de apă magnetizată.

Efectul magnetic asupra moleculei de apă este prezentat la nivel fizic, ca de exemplu: reducerea cantității de calcar depusă, care precipită sub formă de microcristale, prin apă magnetizată. Chiar și corpul uman este format din 70% apă care, pe o perioadă de 14 zile, este complet reînnoită. Baia îmbogățită cu un litru de apă magnetizată poate fi un remediu real.

CUM SE FACE:  Umplem o sticlă albastră de sticlă (deoarece armonizează bine cu oscilațiile cromatice) cu apă naturală și o punem pentru o noapte peste Polul Nord al unui magnet.

În dimineața următoare putem bea un pahar de apă pe stomacul gol, iar restul în timpul zilei. Doza zilnică este de aproximativ un litru. Dacă vrem să o folosim după fazele lunii în creștere sau în descreștere, vom avea efecte de purificare sau regenerare.

Apa magnetizată nu trebuie depozitată în frigider, ea poate fi utilizată pentru prepararea ceaiului, ceaiului din plante și a supelor de legume, însă trebuie  încălzită în recipiente de sticlă.

În trecut, apa de băut a venit din propria fântână sau era  colectată în cisterne sub formă de apă de ploaie astfel avea timp să se încarce cu  magnetismul terestru. Este evident că lipsa magnetismului terestru și energiile modeste ale apei din conducte sunt la originea deficitului de dezvoltare a animalelor și a plantelor.

Tot ceea ce vedem ca fiind „solid” este o legătură magnetică, materia este goală, culorile și sunetul sunt o undă  electromagnetică, tot ceea ce este material este câmpul magnetic, ceea ce se numește materie este de fapt magnetism. Tot ceea ce considerăm material este electromagnetismul.

Organismul funcționează în formă electrică  și magnetică. Pământul are o formă sferică, iar polul nord este cel care are mai multă forță, în timp ce ecuatorul este neutru. Ca și  magnetul, magnetismul are și un efect static, mișcarea se află în aura magnetului.

De fapt, acul busolei este orientat cu aura pământului, nu cu magnetismul pământului. Toate celulele noastre au un câmp de ioni negativi în jur,  în interiorul lor sunt pozitivi și statici, chiar dacă în lucrurile statice există întotdeauna un minim de mișcare care este Viața.

Materia  pură nu există, în timp ce electricitatea  este încărcătura care se mișcă, deoarece are elemente materiale, electronii care se mișcă.Magnetul influențează toate materialele sau elementele pe care le avem în interiorul corpului, care sunt orientate ca materiale feromagnetice care au un răspuns enorm; altele vor avea un răspuns minor.În chineză fluxul magnetic din corp este numit „WEI QI”.

de Aurelia Petrea, Pranoterapeut Tel+393245555090

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.