Este sezonul pepenilor, NU ARUNCAȚI SEMINȚELE, au funcții terapeutice

Conțin proteine – Semințele de pepene verde sunt bogate în proteine, 1 cană de semințe uscate conține 30,6 g, care reprezintă 61 la sută din valoarea zilnică recomandată. Proteinele din semințele de pepene constă în câțiva aminoacizi, dintre care unul este arginină. Unele dintre beneficiile pentru sănătate ale argininei includ reglementarea tensiunii arteriale și tratamentul bolilor coronariene.

Conțin vitamine B – Semințele de pepene verde conțin, de asemenea mai multe vitamine B, care sunt necesare pentru transformarea alimentelor în energie și alte funcții importante ale corpului. O cană de semințe de pepene verde uscate conține 3,8 mg, care este de 19 la sută din valoarea zilnică necesară.

Minerale – Semințele de pepene verde conțin foarte multe minerale. Magneziul este cel mai abundent mineral, 556 mg, sau 139 la sută din valoarea zilnică recomandată la 1 cană de semințe uscate. Potrivit Institutului Național de Sănătate, magneziul ajută la reglarea tensiunii arteriale și metabolismului. Alte minerale importante în semințele de pepene verde sunt fosfor, fier, potasiu, sodiu, cupru, mangan și zinc.

Conțin grăsimi – Cel mai surprinzător lucru este că semințele de pepene verde conțin o cantitate mare de grăsimi. O cană de semințe de pepene verde uscate conține 51 g de grăsime, 11 dintre acestea fiind de grăsimi săturate. Celelalte grăsimi mononesaturate sunt grăsimi polinesaturate și omega-6.

The American Heart Association recomandă grăsimile mono și polinesaturate, deoarece ajută la scăderea colesterolului din sânge și omega-6 acizi grași poate ajută la reducerea tensiunii arteriale.

Tratează pietrele la rinichi – Semințele de pepene verde conțin zinc, fier, omega 6, proteine și fibre care se absorb ușor. Pe lângă efectul antioxidant, semințele consumate că atare sunt diuretice. Dacă aveți pietre la rinichi, puteți încerca o cură din semințe uscate. Se pisează și se amestecă cu ulei de măsline. Se iau 2-3 linguri pe zi, dimineață, pe stomacul gol, timp de 10 zile, de trei ori pe luna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.