„Eu fac asta pentru ca să te poți apăra de cei care vor să te violeze” – și ar părea că tatăl și-a violat fetița de 12 ani

Acuzat de abuz sexual asupra fiicei sale de 12 ani. Pentru care carabinierii l-au arestat pe un bărbat de cincizeci de ani din provincia Perugia. „Eu fac asta pentru ca să te poți apăra de cei care vor să te violeze” – sun cuvintele pe care omul, în timpul abuzului, i le-ar fi spus fetei.

Omul a fost arestat. „Clientul meu neagă că a abuzat-o pe fiica sa – a explicat din partea apărării, avocatul Massimiliano Manna – și a oferit versiunea sa răspunzând mult timp întrebărilor judecătorului de instrucție și ale procurorului.”

Cuplul era de fapt separat. Violența presupusă ar fi avut loc în timpul după-amiezei pe care tatăl a petrecut-o cu fiica sa. Potrivit ziarului Nazione, fata, odată ce s-a întors acasă la mama ei, i-a povestit totul acesteia. În timp ce fetița povestea, mama a filmat-o și apoi a prezentat filmul carabinierilor.

Fetița a fost audiată și a reconfirmat violența suferită. Pentru dosarul anchetei, totuși, s-au efectuat și unele verificări medicale la care a fost supusă fetița.

Pentru avocatul Manna, în reconstrucția faptelor „există elemente contradictorii care merită să fie investigate”. „Aceasta este o poveste – a adăugat el – care trebuie tratată cu cea mai mare atenție în interesul copilului, dar și al tatălui care pretinde că este străin de orice abuz”. Ancheta continuă. Sursa ansa.

Facebook Comments