Există dovezi ştiinţifice care arată că gîndurile oamenilor creează o „Minte Globală”, la care toţi ne conectăm! E un fel de „Internet al conştiinţei”!

Molecular Thoughts
Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Poate părea o idee ieşită din comun, dar oare n-ar fi posibil ca gîndurile noastre să creeze cîmpuri de informaţii care să se adune într-o „Minte globală”, pe care să o împărtăşim cu toţii? Este posibil ca gîndurile noastre să creeze anumite cîmpuri energetice de gîndire care să interacţioneze cu alte cîmpuri ale celor de lîngă noi? Sau poate că ne putem duce cu gîndul mult mai departe, la o distanţă foarte mare? Există un fenomen fascinant în ştiinţă cunoscut sub numele de efectul multiplicării. El poate apărea atunci cînd mai multe persoane izolate geografic între ele ar veni cu aceeaşi descoperire, exact în acelaşi timp. Pînă în 1922 existau 148 de descoperiri ştiinţifice majore care au fost descoperite în asemenea mod.

Mai jos cîteva exemple:
– teoria evoluţiei (Darwin și Wallace);
– teoria calculului (Newton și Leibniz);
– fracţiile decimale (3 persoane);
– petele solare (în 1611, de 4 persoane);
– legea conservării energiei (în 1847, de 4 persoane);
– nava cu aburi (de 4 persoane);
– telescopul (de 9 persoane);
– termometrul (de 6 persoane).

Este oare posibil ca toate cele 148 de descoperiri majore să fi avut loc exact în acelaşi timp, de către mai multe persoane, care nu erau în legătură una cu cealaltă? Să fie doar o simplă coincidenţă?

Imaginați-vă doi oameni, complet izolaţi din punct de vedere geografic, care lucrează la aceeași problemă, în același timp. Fiecare din cei doi lucrează intens exact la aceeaşi problemă, gîndurile lor plutind în jurul unui cîmp energetic de conștiință care interacţionează cu fiecare. Pare la fel cu experiența pe care toţi o avem cu prietenii noștri, atunci cînd ştim ce au de gînd să spună înainte să o facă. Conştiinţa este non-locală.

Conștiința noastră are efecte energetice în toate lucrurile din creație (gînduri/acțiuni ale oamenilor, ADN, obiecte cuantice, circuite electrice, etc.), dar se pare că legătura noastră cu ceilalţi e mai mult decît una de natură energetică. Există de asemenea, un transfer de informații. Gîndurile noastre par a crea un „plan de informații” care merge în cîmpul conștiinței, permițînd altora care intenţionează să lucreze la aceeași problemă să aibă acces direct la aceste gînduri și informații.

Gîndurile voastre reprezintă mai mult decît nişte funcții biologice și chiar mai mult decît nişte unde de vibrații. Acestea sînt unde de informații și de aceea oamenii care încearcă să rezolve ghicitori, teste sau puzzle-uri au întotdeauna rezultate mult mai bune dacă problemele au fost deja lucrate, iar răspunsurile au fost descoperite de către mai mulți oameni în prealabil. Acest lucru se datorează faptului că gîndurile oamenilor care au lucrat înainte la problemă au pus răspunsurile în cîmpul conştiinţei globale la care suntem toţi conectaţi.

Sursa: www.lovendal.ro

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •