Experiențe extreme: tatuarea globului ocular …după 15 tentative de a părăsi lumea…

Amber Luke, un model care a cheltuit mai mult de 25.000 de dolari pe modificări corporale, vorbește despre modul în care procedura ei extremă – tatuarea globului ocular – a ajutat-o ​​în final să se accepte pe sine.

 

Luke, de 24 de ani, și-a tatuat globul ocular la ambii ochi la sfârșitul anului trecut, lăsând-o temporar orbă timp de trei săptămâni.

Într-un interviu anterior, blonda australiană a descris experiența drept „brutală” atunci când vorbea cu jurnaliștii de la Barcroft Media.

„Nici nu pot descrie cum a fost sentimentul, cel mai bun lucru pe care vi-l pot oferi este că, odată ce globul ocular a fost pătruns cu cerneală, mi s-a părut că [artistul] a apucat 10 fragmente de sticlă și m-a frecat în ochi”, a spus Luke pentru Barcroft Media, potrivit The Sun.

Luke, care este „Blue Eyes White Dragon” pe Instagram, susține acum că incidentul dureros a meritat și a lăsat-o mai fericită ca niciodată.

„În fiecare dimineață, când mă trezesc și mă privesc în ochi, mă face fericită pentru că albastrul este culoarea mea preferată în absolut!”, A spus tânăra.

Luke a mai spus că a încercat să se sinucidă de 15 ori în timpul vieții sale. „Depresia și anxietatea s-au dezvoltat pe la vârsta de 15 ani, o tulburare de personalitate limită cu trăsături schizofrenice a venit puțin mai târziu”, a spus ea. „Am înregistrat 15 tentative de sinucidere”.

Cu toate acestea, Luke susține că și-a depășit sentimentele de izolare prin tatuaje și modificări ale corpului, susținând că a simțit că „energia negativă se dispersează” din corpul său în timp ce se tatuase.

Luke este însă departe de a fi făcut totul. În plus față de tatuajele sale, ea a avut deja un job boob, umpluturi de obraz și buze și alte proceduri – și intenționează să obțină un lifting facial brazilian în viitor, plus alte tatuaje.

În prezent, Luke împărtășește pasiunea sa unică pe Instagram cu cei aproape 60.000 de adepți, descriind comunitatea social media ca fiind pozitivă față de ceea ce a făcut.

„Suportul pe care îl primesc online este fenomenal. Și oamenii au o mentalitate destul de deschisă în aceste zile”, a spus ea.

„Cu toții ar trebui să încercăm să facem un pas înapoi și să ne întrebăm cât de creativ și pasionat trebuie să fie acea persoană pentru a se exprima în acest fel”, a adăugat.

Luke a primit primul său tatuaj la 16 ani. De atunci, tânăra a suferit mai multe modificări ale corpului – inclusiv la despicarea limbii și a avut implanturi îndreptate în urechi – și a avut sute de tatuaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.