Explozie în Cartierul Micro 19 din Galați – o victimă cu arsuri, pagube în 5 locuințe

O persoană a ajuns la spital și cinci apartamente au suferit daune importante în urma unei explozii care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un bloc din orașul Galați, potrivit Monitorul de Galați.

Cartierul Micro 19 a fost zguduit, în această dimineaţă, de bubuitura unei explozii. Deflagraţia s-a produs la blocul T8 şi a afectat puternic 5 apartamente. O victimă cu arsuri a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Galaţi – vicitima de 50 de ani este proprietarul apartamentului unde a avut loc deflagrația, la etajul patru. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, explozia care a afectat mai multe apartamente din bloc nu a fost urmată de un incendiu. Totuși, o persoană a suferit arsuri pe mai multe părți ale corpului și a fost transportată la Spitalul de Urgență din Galați.

Nu au fost înregistrate alte victime, dar pagubele sunt importante. Din cauza exploziei, pereții imobilului au crăpat, iar experții trebuie să stabilească dacă a fost afectată structura de rezistență a blocului.

În timpul intervenției, persoanele care locuiesc în blocul afectat au ieșit singuri din apartamente după ce au fost treziți de zgomotul produs de explozie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.