Explozie în Milanese a distrus ultimul etaj al unei clădiri: 6 răniți

O explozie a distrus ultimul etaj al unei clădiri din Sesto San Giovanni, lângă Milano. Potrivit agenției Areu, Agenția regională pentru situații de urgență, șase persoane au fost implicate. Printre ei se afla și un copil de nouă ani. Pompieri, operatori de la ambulanță, carabinieri și polițiști au intervenit la fața locului. În momentul de față, cauzele exploziei nu sunt cunoscute, ipoteza este cea a unei scurgeri de gaze.

Explozia a avut loc în jurul orei 5 dimineața într-o clădire din via Villoresi și a implicat două familii care locuiau în două apartamente adiacente. Cinci dintre cei șase au fost răniți, într-unul din cele două apartamente, și au suferit leziuni minore, acestea sunt: două femei de 62 și 32 de ani, doi bărbați de 68 și 34, și un băiat de 9. Al șaselea rănit, un bătrân de 73 de ani, care locuiau în celălalt apartament, prezintă arsuri de gradul doi. Acest lucru sugerează că explozia, pe a cărei cauză pompierii investighează, a avut loc în apartamentul acestuia.

Trei răniți, inclusiv cei arși, au fost duși la Niguarda și trei la spitalul San Raffaele. Nici un trecător, ținând cont și de ora exploziei, nu a fost rănit de la căderea resturilor în stradă.