Fals medic german electrocuta pacientele – condamnat

Un bărbat german va petrece 11 ani în spatele gratiilor pentru că a convins femei și fete să fie electrocutate în timp ce le urmărea via Skype.

O instanță din Munchen a condamnat luni bărbatul, identificat doar ca David G., în vârstă de 31 de ani, pentru mai mult de o duzină de infracțiuni de tentativă de omor.

De asemenea, instanța l-a condamnat pentru două acuzații de vătămare corporală gravă și cinci acuzații de vătămare premeditată, pentru încălcarea vieții private a victimelor, prin filmarea lor și pentru declararea ilegală de a avea o diplomă medicală.

Procurorii au spus că au contactat femei și fete online pentru o perioadă de 5 ani, din 2013, susținând că este medic și a promis victimelor 3.325 de dolari pentru a participa la un experiment medical privind percepția durerii.

Apoi le-a convins să atașeze un gadget făcut acasă, la rețeaua electrică și la tâmplele lor, în timp ce le urmărea și le dădea instrucțiuni. Niciuna dintre victime nu a fost plătită vreodată.

Judecătorul Thomas Bott a spus că G. le-a cerut femeilor să plaseze obiecte din metal în apropierea tâmplelor lor, ceea ce înseamnă că creierul le-a fost supus unui curent electric, potrivit Deutsche Welle.

Judecătorii au ajuns la concluzia că 13 din cele 88 de cazuri au constituit o tentativă de omor, deoarece inculpatul le-a cerut femeilor să țină cablurile la tâmple sau picioare, circulând electricitate prin creier sau inimă.

Un martor expert a declarat instanței că G. și-a comis crimele pentru satisfacție sexuală și sadică, pe care le-a contestat. Purtătorul de cuvânt al Curții, Florian Gliwitzky, a declarat că acuzatul va fi trimis la o clinică psihiatrică sigură pentru tratament.

Procurorii au solicitat bărbatului o pedeapsă de 14 ani de închisoare. Avocații săi au cerut instanței să-i acorde cel mult doi ani de probă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.